Interim HR Adviseur – Breda #KRTZ7978988

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 24 juli 2023
Reageren tot 10 augustus 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Breda
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 maart 2024
Aantal uur 24 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: HR Adviseur (24 uur) 

Locatie: Breda
Startdatum: 14 augustus 2023
Einddatum: 1 maart 2024
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 24 uur
ZZP mogelijk: Nee (payroll, ivm wetDBA)
Projectdetachering: Ja

Uiterste reactiedatum: 11 augustus 2023 om 16:00 uur

Als HR-adviseur ben je zichtbaar en aanwezig in onze organisatie. Je pikt signalen op en zoekt daarbij continu naar de verbinding met onze organisatiedoelen. Je communiceert je ideeën en adviezen helder en maakt hierin zaken bespreekbaar en stelt ze zo nodig ter discussie. Je maakt het verschil, want je gelooft in mensen en maakt vanuit HR-impact op de organisatie.
De komende periode staat de implementatie van het nieuwe e-hrm systeem centraal. Dit vraagt om aandacht, extra ondersteuning en advisering van deze werkwijze richting de leidinggevenden van deze afdelingen. Het laten landen van integraal management met betekenis voor ieders rol, het digitaal werken, het ondersteunen van en adviseren over het goede gesprek tussen de leidinggevende en de medewerker zijn onderdeel van jouw missie tijdens deze opdracht. Je werkt samen met de collega’s van HR om deze implementatie binnen jouw account goed te laten verlopen.  

Als HR-adviseur werk je nauw met de organisatie, managers en teamleiders. Je bent hierin zichtbaar aanwezig. Daarmee zorg je ervoor dat mensen binnen de organisatie vanuit hun eigen kracht de meest toegevoegde waarde kunnen leveren. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team van HR-adviseurs voor verschillende afdelingen.
Gedurende deze tijdelijk opdracht werk je als HR-adviseur voor de afdelingen waar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt/doelgroep werkzaam zijn. Je gaat aan de slag met een mix van Cao's.
Daarbij adviseer je de afdelingshoofden en teamleiders op uiteenlopende onderwerpen, zoals:

 • Arbo, inzetbaarheid, verzuim en re-integratie vraagstukken
 • Functioneren en beoordelen
 • Arbeidsvoorwaarden vanuit de verschillende Cao’s, zoals de CAO Gemeenten.
 • Je informeert, adviseert en ondersteunt de werkwijze rondom E-hrm en de HR-processen. Hierbij begeleid je de leidinggevenden binnen je account op de integrale managementrol, digitaal werken en de nieuwe e-hrm werkwijze.
 • Je bent altijd op zoek naar ‘wat er nu echt aan de hand is’, de zogenoemde ‘vraag achter de vraag’ en biedt mogelijkheden. Je sluit aan bij de vraag van de leidinggevende, je geeft advies, wijst positief de weg en begeleidt waar nodig.

 

FUNCTIE EISEN-/ WENSEN:

We zoeken jou!

Daarbij herken jij jezelf terug in het volgende profiel:

 • Tenminste 3 jaar werkervaring als HR-adviseur of vergelijkbare functie.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als HR adviseur binnen een gemeentelijke organisatie en/of Sociaal Ontwikkelbedrijf.
 • Hbo-opleidingsniveau met een HR-achtergrond.
 • Je bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving op het gebied van HR.
 • Je bent een echte samenwerker en hebt een dienstverlenende instelling
 • Vaardigheid in het adviseren en duidelijk communiceren.
 • Goede (schriftelijke en mondelinge) communicatieve vaardigheden, mede om je collega’s goed te kunnen informeren over HR-beleid.
 • Je hebt ervaring met het implementeren van een E-hrm systeem in de praktijk en het begeleiden van leidinggevenden hierbij.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie obv 40 u p/w.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners