Interim Hoofd Informatisering & Automatisering #KRTZ2491982 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Hoofd Informatisering & Automatisering #KRTZ2491982

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 juni 2020
Reageren tot 14 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Arnhem
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wat ga je doen (inclusief kernactiviteiten): 

Hoofd stafafdeling I&A. Leidinggeven aan de afdeling I&A (Informatisering & Automatisering) bestaande uit verschillende I&A-professionals. Stakeholdermanagement binnen de organisatie op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Opdrachtgever voor aantal lopende I&A-projecten, zowel op gebied van infrastructuur, nieuwe applicaties als ook nieuwe processen. Organiseren van diverse ICT-gerelateerde veranderingen, zowel binnen afdeling I&A als ook in de wisselwerking met de gebruikersorganisatie. Verantwoordelijk voor de ICT omgeving, zowel infrastructuur als applicaties.

Eisen:

  1. Je dient per 01-07-2020 beschikbaar te zijn.
  2. De selectiegesprekken worden gevoerd in week 26.
  3. Je beschikt over WO werk- en denkniveau op het gebied van ICT. Dit blijkt uit werkervaring van minimaal 10 jaar in ICT-gerelateerde functies op universitair niveau zoals informatiemanager en architect. 
  4. Je beschikt over een universitair afgeronde opleiding.
  5. Kennis van de volgende processen en systemen: processen in veiligheidsdomein, processen voor bedrijfsvoering. Systemen: ervaring met Exact Synergy/Globe, Office365 en ADP.
  6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als ICT-manager.
  7. Aantoonbare ervaring om op zeer korte termijn (binnen 2 weken) volledig operationeel te zijn als hoofd I&A.
  8. Aantoonbare ervaring en affiniteit met het organiseren en implementeren van Informatiemanagement voor organisaties in het Veiligheidsdomein.
  9. Aantoonbare ervaring met (beter) organiseren van ICT-afdelingen door het verbeteren van ICT processen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
  10. In staat om een uitgebalanceerde balans te vinden tussen enerzijds snel schakelen en adviseren op directieniveau en anderzijds het doorvoeren van besluiten naar de praktijk van de I&A-operatie.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom je jezelf geschikt acht voor deze functie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Naam;
Woonplaats;
Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners