Interim Functioneel beheerder SAP #KRTZ8229218

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 april 2020
Reageren tot 28 april 2020
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zwolle
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Organisatie
Je gaat aan de slag bij Bedrijfsvoering. Het werk bij Bedrijfsvoering is samen te vatten in drie taken: Adviseren, control(eren) en faciliteren. De afdeling zorgt dat de organisatie haar bestuurlijke en uitvoerende processen zo goed en efficiënt mogelijk kan uitvoeren. 

De afdeling bestaat uit zeven teams: Leiding, Financiën, Backoffice Financiën, Personeel & Organisatie, Informatie, Faciliteiten en Juridische Zaken.

Project
Je komt terecht in het team Backoffice Financiën waar je samen met je collega’s werkt aan het functioneel- en gebruiksbeheer van de applicaties SAP en zorgt dat deze continue ontwikkeld worden en dat de gebruikers ondersteund worden in het gebruik hiervan.
Daarnaast zet de afdeling stevig in op innovatieve mogelijkheden en kansen om SAP en aanverwante software in te zetten om processen te stroomlijnen, verbeteren en de dienstverlening van de provincie aan derden te verbeteren.

Opdracht omschrijving
Je draagt binnen het team zorg voor het gebruikersbeheer van SAP en het door ontwikkelen van SAP in goede samenwerking met de expert.
De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het oplossen van incidenten, het analyseren van problemen en overleggen met gebruikers/key-users. Hierbij heb je contact met gebruikers op alle niveaus binnen de organisatie.

Verantwoordelijkheden / Resultaten
Binnen je verantwoordelijkheden vallen het oplossen van incidenten, analyseren van problemen en overleggen met gebruikers/key-users.

Eisen:
– CV is volledig in het Nederlands
– Beschikt aantoonbaar over tenminste een afgeronde HBO of WO opleiding. 
– Beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar werkervaring als project- of programmamanager bij organisaties in de profit en not for profit (overheid etc) sector in de periode 2010-2020.
– Beschikt aantoonbaar over werkervaring met SAP projecten.
– Aantoonbaar werkervaring opgedaan met en beschikt daarmee over kennis van Banks/payments/Sepa.
– Aantoonbaar kennis van Prince II.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners