Interim Financieel Adviseur #KRTZ9383618 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Financieel Adviseur #KRTZ9383618

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juni 2020
Reageren tot 14 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Leidschendam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 8 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
Als financieel adviseur maak je onderdeel uit van het klantteam Sociaal. Je adviseert het management integraal op het bedrijfsvoeringsterrein. Je geeft hen gevraagd en ongevraagd advies en je voert overleg met de vakafdelingen. Je werkt binnen het klantteam nauw samen met juridische, personeelsadviseurs en informatiemanagers om een integraal advies te kunnen geven.

Jouw profiel en functie eisen
Je bent een ervaren allround financieel adviseur die stevig in zijn schoenen staat. Je hebt een breed blikveld, kunt integraal adviseren en je bent in staat om op een zeer klantgerichte manier te opereren als adviseur, je legt op een gemakkelijke en prettige wijze contacten en je kan door middel van een constructief overleg de zaken de juiste kant op te sturen. Je bent in het bezit van een bestuurlijke antenne. Je bent iemand die op het gebied van gemeentefinanciën initiatieven (mede)ontwikkelt en deze weet om te zetten in succesvolle oplossingen. Je hebt een pragmatische instelling, bent in staat de hoofdlijn te zien en te behouden, bent een sterke analyticus en je kunt omgaan met weerstand en belangentegenstellingen. Daarnaast heb je een flexibele, creatieve en proactieve werkinstelling en vindt het prettig om te opereren in een informele en sterk klantgerichte omgeving.

Eisen
1. Een afgeronde opleiding op WO niveau, op het gebeid van financiën of bedrijfsadministratie;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als financieel adviseur binnen een gemeentelijke organisatie;
3. Aantoonbare werkervaring met de planning & control-cyclus van een gemeente;
4. Aantoonbare werkervaring met jaarrekeningcontrole;
5. Aantoonbare werkervaring met opstellen van paragraaf weerstandsvermogen;
6. Aantoonbare werkervaring met Cognos;
7. Je bent afhankelijk van de drukte beschikbaar voor minimaal 8 en maximaal 32 uur per week.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners