Interim Corporate Recruiter Techniek (2) #KRTZ4910626 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Corporate Recruiter Techniek (2) #KRTZ4910626

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 juli 2020
Reageren tot 7 juli 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zwolle
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Techniek | Engineering
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Gespreksdata: 16 juli van 13.30-17.30 / 21 juli 13-17

Werklocatie: Zwolle, Hengelo, Emmen en Kolham

Voor ons werkgebied zoeken wij voor de afdeling HR Recruitment een Corporate Recruiter Techniek.

De afdeling Recruitment is vanuit het bedrijfsonderdeel HR verantwoordelijk voor alle in- en doorstroom. Dit ambitieuze team van 16 professionals verzorgt zowel tijdelijke (inhuur) als vaste functies en kenmerkt zich door gedrevenheid, een open sfeer, ambitie om te groeien door feedback én bovenal werkplezier. Wat ons drijft is met onze expertise bijdragen aan de doelen van de organisatie. We houden van een goede grap, een borrel op vrijdagmiddag en ook van een goed gesprek waarin je kan leren van elkaar. Klinkt dit als een team waar jij graag onderdeel van uit wil maken? Lees dan snel verder! De inhoud van de functie is namelijk nóg leuker.

Functie omschrijving
Bij ons is elke dag hetzelfde! Veel hectiek en dynamiek en het einde van de dag eindigt altijd anders dan dat je ’s ochtends bedacht had. En juist dát maakt werken bij ons zo leuk!

Jouw focus in dit speelveld is breed: je coördineert zowel interne- als externe vacatures. Als Corporate Recruiter (specialisme techniek en leidinggevende functies in de techniek) ben je continu zelfstandig actief met het op proactieve en professionele wijze bewerken van de arbeidsmarkt zodat (potentiële) technische werkzoekenden zich aangetrokken voelen tot ons als werkgever. Daarnaast ben je direct verantwoordelijk voor het werven & selecteren van de juiste technische kandidaten voor openstaande posities bij onze interne klanten in Groningen, Drenthe en Overijssel. Denk hierbij aan functies als Monteur, Technicus, Uitvoerder, Engineer of Teammanager. En nee, deze vakmensen zijn niet eenvoudig te vinden! We kampen met een hoge mate van tekort aan (technisch) personeel in een lastige arbeidsmarkt. Dit is dan ook meteen, mede met je recruitment collega’s, jouw grootste uitdaging en de reden dat we op zoek zijn naar een extra Corporate Recruiter in ons werkgebied.

Bij de invulling van de posities in jouw portefeuille heb jij de rol van Regisseur in het gehele recruitmentproces van aanvraag tot en met aanbieding, die van Jobmarketeer bij de keuze van de wervingskanalen en campagnes en relatiebeheerder naar zowel kandidaten als onze interne klanten in procedures. Daarnaast vertegenwoordig jij ons o.a. op beurzen, recruitmentevents en op onze eigen open dagen. Met jouw creativiteit lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de marktbewerkingsstrategie en voorzie jij de afdeling communicatie van input voor wat betreft het opstellen van de juiste arbeidsmarktcampagnes.

Functie-eisen
De collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding aangevuld met 3 tot 5 jaar werkervaring als technisch Recruiter / Consultant bij een W&S-bureau of als Corporate Recruiter. Natuurlijk beschik jij over uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden en heb jij een gedegen kennis van de arbeidsmarkt. Een concrete visie op arbeidsmarktcommunicatie- en strategie en social media recruitment is voor deze functie een duidelijke pré. Je bent daarin voor onze collega’s een echte sparringpartner.

Je bent in staat om op een organisatie sensitieve en inventieve manier met jouw interne klant mee te denken en ons te vertegenwoordigen als Recruitment afdeling. Je beschikt over de nodige overtuigingskracht, resultaatgerichtheid, je bent flexibel en toegankelijk. Daarnaast ben je zeer betrokken en verbindend. Jouw ontwikkel-, verbeter- en veranderbereidheid zijn grenzeloos!

Als Corporate Recruiter Techniek ben je veelal zelfstandig werkzaam op onze 4 vestigingen in Zwolle, Hengelo, Emmen en Kolham. Dat betekent dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, eigenaarschap pakt en bereid bent om te reizen in ons Noordelijke verzorgingsgebied. Tot slot wordt er van je verwacht dat je ook in ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch regelmatig je gezicht laat zien. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar iemand die woonachtig is in regio Zwolle.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: Projectmanager

Onze partners