Interim Corporate Recruiter #KRTZ7588775

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 september 2021
Reageren tot 23 september 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 maart 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

We willen het beste voor de organisatie en daarvoor zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Als Corporate Recruiter zorg jij ervoor dat we werk gaan maken van het verbeteren van het gehele instroomproces voor alle betrokkenen. Zoals je in de uitdaging leest, kom je niet in een gespreid bedje.

Daarnaast doe je nog meer: Je kijkt met de vacaturehouder (manager) en P&O-adviseur mee bij lastig in te vullen vacatures voor bepaalde functies en helpt hierbij het profiel scherp te krijgen en daarop een passend advies uit te brengen. Je hebt hierbij oog voor inclusiviteit en komt met passende (creatieve) oplossingen.

Je krijgt de vrijheid om in brede zin verbeteringen omtrent werving en selectie door te voeren en samen met collega’s te sparren hoe dit bij kan bijdragen aan diverse onderwerpen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie of diversiteit en inclusie.

Je bent dé expert op het gebied van werving en selectie (in brede zin: inhuur), payroll, uitzendkrachten etc.) en sparringpartner voor uiteenlopende onderwerpen op dit gebied. Je vormt een goed beeld wat ons de komende jaren als organisatie te wachten staat. Daarvoor ben je in overleg met managers en P&O adviseurs. Je weet ons strategische personeelsbeleid en onze strategische personeelsplanning te vertalen naar concrete activiteiten voor werving en selectie.

Je begeleid managers bij het benaderen van (latente) kandidaten en weet daarvoor de juiste netwerken in te schakelen. Je coacht managers om objectief te selecteren en geeft bijvoorbeeld training om hierover bewustwording creëren.

Kortom; je schakelt op allerlei niveaus: zo ben je het ene moment betrokken bij een directiestuk over ‘’de toekomstige medewerker van de organisatie’’, vervolg je de dag door samen met een communicatie collega een wervingsfilmpje te maken voor die ene lastig in te vullen vacature en geef je de volgende dag een presentatie over de organisatie als werkgever op een school samen met onze stagecoördinator.

En niet te vergeten: wat ga je niet doen?
Alle vacatureteksten schrijven en alle sollicitatiebrieven beoordelen…. Hiervoor is de vacaturehouder (manager) in de lead samen met de betrokken collega’s. Jouw expertise wordt ingezet daar waar nodig.

  Eisen:

  Wie ben jij?
  Je bent initiatiefrijk. Je hoort en ziet wat er speelt in de organisatie en als je ideeën hebt over hoe iets beter kan, ga je daar mee aan de slag. Hiervoor krijg je als professional alle vrijheid. Je deelt daarbij jouw kennis met de rest van het team en helpt ons aan nieuwe inzichten.

  Je hebt ervaring met searchen via o.a. de recruiterseat van Linkedin en het inzetten van social media bij de zoektocht naar de perfecte match.

  Je bent een netwerker die goed luistert naar wat de werkgever zoekt en onderzoekt wat de markt kan bieden.

  • Je hebt meer dan 5 jaar aantoonbare werkervaring in het recruitment vak in een grote (+500 fte), complexe organisatie.
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in Marketing of HRM (of vergelijkbaar), aangevuld met specifieke opleidingen/cursussen gericht op recruitment (afgerond). Dit blijkt uit het CV.
  • Je hebt kennis van en ervaring met recruitment tools, zoals o.a. de recruiterseat van Linkedin en het inzetten van social media bij de zoektocht naar de perfecte match. Je weet ook welke recruitment programma’s passend kunnen zijn voor een organisatie van onze omvang en kan hierin meedenken en adviseren. Je hebt daarnaast ook ervaring opgedaan als corporate recruiter en young talent recruiter. Dit blijkt uit het CV en referenties.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 5 okt 2022    Expertise: Implementatie consultant, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (ICT Support), Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Implementatiemanager, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (ICT Support & Ondersteuning), Management (ICT - Beheer), Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Beheer)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2022    Expertise: Teamleider, Management (HRM), Overig (HRM)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2022    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Ethical hacker, Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

  Onze partners