Interim Corporate Recruiter #KRTZ4060171 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Corporate Recruiter #KRTZ4060171

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 januari 2021
Reageren tot 10 januari 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Branche Overheid
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Recruiter.

Opdrachtomschrijving

Wij zoeken twee ervaren krachten om op tactisch/planmatig en operationeel niveau invulling te geven aan onze recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie activiteiten in 2021.

– Je begeleidt W&S procedures als recruiter (i.s.m. p-adviseur). De P-adviseur heeft regierol maar veelal blijkt daarnaast (operationele) expertise op gebied van recruitment nodig).
– Je bent bij relevante arbeidsmarkt-evenementen aanwezig en in sommige gevallen organiseer je ze mee (bijvoorbeeld een inhouse dag).
– Je zorgt voor het continueren van in gang gezette verbeteringen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, zoals actualisatie corporate branding, deelnemen& bijdragen aan redactie-overleggen departement (o.a. LinkedIn redactieoverleg), AMC community,  etc. 
– Je werkt nauw samen met het huidige team Arbeidsmarkt en in het bijzonder met de recruiter en coördinator.
– Je zorgt voor een goede verbinding met de p-adviseurs, onze klanten, afdelingen communicatie en andere stakeholders.
– Maken van een plan voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie voor 2021 (wat is de workload voor 2021, welke doelgroepen, beurzen/evenementen, jongeren etc).
– Inzet op arbeidsmarktactiviteiten activiteiten gericht op jongeren/ stages en young talent (i.s.m. trainees) en o.a. verzorgen communicatie / teksten aanleveren.
– Je deelt je kennis met de aanwezige recruiter en HR-adviseurs zodat ook zij zicht hier weer verder in kunnen ontwikkelen.
– Daarnaast kan een doorontwikkeling/implementatie van tools voor w&s voor vacaturehouder en p-adviseur aan de orde zijn.

Eisen waaraan je moet voldoen

Wij zijn op zoek naar recruiters met de nodige vlieguren op het gebied van recruitment. Je hebt aantoonbare en succesvolle ervaring met searchen en actief benaderen van kandidaten met bijzondere of schaarse profielen en het ontsluiten van specifieke netwerken. Je haalt je enthousiasme en energie uit het vervullen van vacatures door het goede gesprek aan te gaan met de vacaturehouder en hen door het recruitment proces te begeleiden. Het voeren van objectieve en gestructureerde selectiegesprekken is hierin een belangrijk en essentieel onderdeel. Je hebt aantoonbare ervaring met het overtuigen en coachen van verschillende stakeholders. De inzet van arbeidsmarkcommunicatie door de inzet social media heeft voor jou geen geheimen. Ervaring met (grootschalige en/of versnelde) werving bij vergelijkbare (overheids)organisaties.

– Je hebt kennis en ervaring met zowel recruitment als arbeidsmarktcommunicatie en je weet deze 2 vakgebieden te combineren.
– Affiniteit met overheid, net als kennis van de (werkwijzen bij de) overheid.
– Aandacht voor samenwerking met p-advies én met backoffice w&s
– Aantoonbare wervingservaring binnen het werkveld diversiteit en inclusie.
– Minimaal een afgeronde hbo of wo opleiding;
– Minimaal vijf jaar ervaring als corporate recruiter met bovengenoemde activiteiten;
– Ruime ervaring met het werven van specifieke doelgroepen
– Ruime ervaring met het voeren van gestructureerde en kwalitatieve selectiegesprekken;
– Ruime ervaring hoe je effectief (online) kandidaten kunt benaderen;
– Per direct (i.i.g. binnen twee weken na) beschikbaar;
-Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week gedurende de  gevraagde periode;

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Service delivery manager, Management (ICT Algemeen & Change management), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner

Onze partners