Interim Corporate Communicatieadviseur #KRTZ8240562

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 25 januari 2023
Reageren tot 31 januari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Roosendaal
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 9 mei 2023
Aantal uur 28 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Corporate communicatie adviseur 
Primair aandachtsgebied: college van Burgemeester & Wethouders

24 – 32 uur per week

 Ben jij een ervaren en enthousiaste Corporate Communicatieadviseur? En maak jij met jouw helikopterview en strategische blik graag het verschil? Denk jij in mogelijkheden en kansen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw tijdelijke nieuwe rol 
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verder door ontwikkelen van de corporate communicatie van onze gemeente. Jij zet je samen met jouw directe teamleden in voor een duidelijke positionering en profilering van de gemeente. Intern en extern. Je ontwikkelt communicatiestrategieën op thema’s uit het collegeprogramma, zoals ‘betrouwbare en gastvrije gemeente’. Je verbindt deze met de samenleving en de organisatie. Denk ook aan het ‘Verhaal van de stad’ dat in de kinderschoenen staat en wat jij met jouw team en alle partijen in de stad en dorpen verder door gaat ontwikkelen. Je bent nauw betrokken bij het bestuur en de directie, je signaleert wat er speelt en vertaalt dat – gevraagd én ongevraagd – in adviezen. Ook sta je de pers te woord over onderwerpen die binnen jouw aandachtsgebied vallen.
 
Je werkt binnen de groep Communicatie. Samen met je collega’s zorg je er voor dat communicatie een positieve bijdrage levert aan de opgaven en programma's van de gemeente. Je vormt samen met een communicatiemedewerker een miniteam waarbij jullie samen aan de lat staan voor verschillende opgaven. Periodiek verzorg je het communicatiepiket (24/7 bereikbaarheid buiten kantoortijden).
 
Jouw kracht 
Je hebt als enthousiaste adviseur een open houding naar bestuurders, directieleden, collega’s, inwoners en partners. Je bent flexibel, sensitief en snapt het spanningsveld tussen de huidige landelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, de lokale politiek en de doelgroep. Dit zorgt ervoor dat je goed in staat bent om de communicatielijnen hierop af te stemmen. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en weet jij je staande te houden in een dynamische omgeving. Je maakt gemakkelijk contact, werkt graag samen met anderen en anderen werken graag samen met jou.  
 

 

FUNCTIE EISEN-/ WENSEN:

  • Tarief is maximaal €75,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Je hebt als ideale kandidaat HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring binnen een politiek bestuurlijke omgeving én je hebt aantoonbare kennis en ervaring in adviserende inzet van communicatie, zowel intern en extern;
  • Afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau, richting Communicatie;
  • Werkervaring binnen gemeente/overheid;
  • Minimaal 3-4 jaar relevante werkervaring in een relevante functie als communicatieadviseur

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 6 feb 2023    Expertise: Content specialist, Copywriter, Online redacteur, Content creator, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 5 feb 2023    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 feb 2023    Expertise: Content specialist, Online marketeer, Overig (Communicatie), Content creator, Overig (Design & Multimedia), Overig (Webredactie), Overig (Marketing)
Locatie: Tiel    Uiterste reactiedatum: 7 feb 2023    Expertise: Data engineer, Backend developer, Overig (ICT - Data & Analyse), Full stack developer, Overig (ICT - Software & App development)

Onze partners