Interim Coördinator Financiën #KRTZ4507722 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Coördinator Financiën #KRTZ4507722

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 4 juni 2021
Reageren tot 13 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 20 uur, 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 78 per uur
Branche Overheid
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie wil o.a. naar aanleiding van de bevindingen van de interne en externe accountant het aantal correctieboekingen terugdringen.

Je draagt bij aan het verbeteren van het bestel- en inkoopproces en met name de administratieve afhandeling daarvan. Daarbij verbind jij de medewerkers van Financiën die de betaalstromen analyseren met de medewerkers van bijvoorbeeld Facilitair, ICT die expertise hebben op de bestelstromen. Dit leidt tot een integrale analyse van waar in het proces de problemen zitten die leiden tot correctieboekingen. Met dit inzicht stel je een plan van aanpak op met verbetervoorstellen die de organisatie in 2022 kan oppakken.

Je rapporteert aan het plaatsvervangend manager.

De Coördinator Correctieboekingen is bedrijfsmatig adviseur, met een goed gevoel voor financiën. De taken vereisen een hoge mate van zelfstandigheid en omvatten onder meer:

 • Het met elkaar in verband brengen van verschillende initiatieven met betrekking tot de analyse van het proces correctieboekingen;
 • Het initieren van analyse werkzaamheden in relatie tot correctieboekingen, waar deze nog niet zijn opgestart;
 • Het bewaken van de voortgang op de uitvoering van de analyses;
 • Het bewaken/controleren van de kwaliteit van de analyses;
 • Het opstellen van periodiek analyse en rapportages o.a. t.b.v. MT en andere relevante gremia;
 • Het signaleren van de rode draden in de bevindingen, deze rapporteren en waar mogelijk verbetervoorstellen opstellen, zodanig dat deze behulpzaam zijn voor het programma Modernisering Informatievoorziening Bedrijfsvoering;
 • Het daar waar nodig communiceren over belang en specifieke werkwijze van/voor correctieboekingen binnen de totale organisatie;
 • Het periodiek afstemmen met Concern Audit en programma omtrent het proces correctieboekingen.

Eisen waaraan je moet voldoen:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in de richting van Accountancy.
 • In de afgelopen 8 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring binnen grote (1000+) complexe organisaties. Onder complex wordt in dit geval verstaan: veel verschillende stakeholders, verschillende interne belangen.
 • In de afgelopen 10 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring met het verbeteren van processen.
 • Aantoonbare werkervaring binnen Facility Management en Financiën.
 • In de afgelopen 10 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring met het verbeteren van processen. Benoem hier duidelijk: 1. Om wat voor soort processen dit ging; 2. De exacte rol en bijdrage aan deze processen van de kandidaat; 3. Hoe het stakeholderveld eruit zag; 4. Wat de resultaten zijn geweest met betrekking tot de verbetering.
 • Aantoonbare werkervaring binnen de Accountancy.
 • Een afgeronde opleiding tot Register Accountant en ingeschreven in het register.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Alkmaar    Uiterste reactiedatum: 26 jul 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 14 jun 2021    Expertise: MarCom adviseur, Overig (Communicatie), Overig (Marketing)
Locatie: Roosendaal    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2021    Expertise: Medewerker Marketing & Communicatie, Overig (Communicatie)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 15 jun 2021    Expertise: Administratief medewerker, Financieel medewerker, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)

Onze partners