Interim Controller #KRTZ6783177 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Controller #KRTZ6783177

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 juli 2020
Reageren tot 13 juli 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Delft
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De controller is belast met de adequate beheersing en voortdurende verbetering van de efficiency en effectiviteit van de bedrijfsvoering in een of meerdere sectoren. De medewerker opereert in een onafhankelijke rol in een sector. De controller functioneert als sparringpartner van het sectorhoofd en geeft het sectorhoofd en andere betrokkenen uit de sector gevraagd en ongevraagd advies. De controller analyseert, adviseert en controleert de bedrijfsvoeringaspecten in de sector. En rapporteert hierover. De controller adviseert over het genereren van kwalitatief hoogwaardige managementinformatie ten aanzien van de P&C cyclus in de sector en concernbreed.

Vanwege de uitbraak van Covid-19 is de organisatie anders gaan werken, namelijk op afstand. Dat betekent dat de controller zelfstandig met beperkte begeleiding werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Dit houdt in dat de controller uit ervaring weet wanneer aandachtspunten gecommuniceerd moeten worden zoals bevindingen, vertraging of andere zaken.

Werkzaamheden betreffen onder andere de ondersteuning bij en input voor de planning en control producten, advisering, de control van de portefeuille bedrijfsvoering/programma’s Organisatie & Bestuur en Financiën.

Eisen:

  • Minimaal een afgeronde WO opleiding in de richting van bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met controller werkzaamheden in de publieke sector;
  • Minimaal twee (2) jaar aantoonbare werkervaring bij lokale overheid in de rol van controller;
  • Minimaal twee (2) jaar aantoonbare werkervaring met de wet- en regelgeving (BBVW en rechtmatigheid) en de bestuurlijke context waarin wordt geopereerd;
  • Aantoonbare werkervaring met financieel systeem Prosa;
  • RA/RC/CPC-opleiding theoretisch afgerond;
  • RA/RC/CPC.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een goed onderbouwde motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Service delivery manager, Management (ICT Algemeen & Change management), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner

Onze partners