Interim Contentmanager #KRTZ3190287

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 september 2021
Reageren tot 26 september 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2021
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren en flexibele contentmanager (gemiddeld 16uur per week voor de duur van 5 maanden).

Samen met twee communicatiecollega's ben je medeverantwoordelijk voor het redactiewerk en contentbeheer van de website en social mediakanalen.

Je voegt zowel bestaande als nieuwe content toe, die gericht is op onze speerpunten en boodschappen naar specifieke doelgroepen. Teksten en beelden dragen bij aan de zichtbaarheid. Onderdeel van de opdracht is ook het optimaliseren van al bestaande content. En bijvoorbeeld zorgen dat onze PDF's voldoen aan de webrichtlijnen. Naast beheren van onze content krijg je ook de gelegenheid om zelf content te schrijven, in samenwerking met collega's. Een afwisselende en creatieve functie dus.

Bij al je werkzaamheden werk je nauw samen met je collega's. Je wint actief informatie in bij collega's en neemt hen mee in je afwegingen. Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen in jouw vakgebied en uiteraard ook van relevante ontwikkelingen in de maatschappij, de politiek en de media.

Eisen waaraan je moet voldoen:

 • Je hebt ten minste 5 jaar – recente – werkervaring in een soortgelijke of vergelijkbare functie als contentmanager. Je functioneert minimaal op hbo-niveau.
 • Je voert uitstekend regie op je werkzaamheden, bent flexibel en maakt je de context van een organisatie snel eigen.
 • Je werkt goed samen en kan zelfstandig werken. Je overlegt op de juiste momenten met collega's.
 • Je staat stevig in je schoenen en levert kwaliteit, ook onder hoge druk.
 • Je hebt ervaring met media, websites en social campagnes.
 • Je weet hoe je een tekst moet schrijven voor het web, zowel taal technisch als qua vindbaarheid (inhoudelijk, code en metadata). Je kan complexe teksten herschrijven in B1-niveau. Verder heb je ervaring met SEO.
 • Je kent en werkt conform de Webrichtlijnen 2.0 en weet bijv. hoe je een pdf-document conform webrichtlijnen opstelt. Je hebt ervaring met Adobe Acrobat Pro.
 • Je bent bekend met toegankelijkheidseisen en de AVG.
 • Je kunt zelfstandig werken met CMS'en (vereist is kennis van Drupal 8 en 9) en hebt kennis van HTML-code.
 • Je hebt ervaring met monitoren (webanalyse en socials) en kunt indien gevraagd een rapportage opstellen. Voor onze website gebruiken wij Piwik als analysetool. Analyse van onze sociale kanalen gaat via de kanalen zelf.
 • Je bent beschikbaar op vrijdag.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners