Interim Communicatieadviseur Sociaal Domein #KRTZ1554538 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Communicatieadviseur Sociaal Domein #KRTZ1554538

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 maart 2021
Reageren tot 28 maart 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je begint je dag met het checken van je mailbox en je agenda. Voordat het actualiteitenrondje met je communicatiecollega’s en de bestuursadviseurs communicatie begint, weet jij al wat er speelt in de media op het gebied van het sociaal domein. Je geeft aan dat je morgen een persbericht gaat verzenden en dat je graag van de wethouder nog een quote in het bericht wil verwerken. Dit gaat de bestuursadviseur voor je regelen. Terug op je werkplek gaat je telefoon. Een collega van Beleid wilt graag sparren over een kernboodschap voor een nieuwe regeling. Je laat je niet leiden door de waan van de dag, maar je beseft je ook dat dit niet kan wachten, iets anders zal even moeten wachten. Een goed moment om samen even te brainstormen over de opdracht om te komen tot een oplossing. Je bedenkt je daarna hoe je dit voor een volgende keer eerder zou kunnen horen en organiseren. Terug op je plek werk je verder aan een communicatieplan over eenzaamheid. Vanuit een helikopterview zie je de grote lijnen, leg je verbanden met andere onderwerpen uit het sociaal domein, durft problemen te benoemen en draagt daar ook strategisch een oplossing voor aan. Voor je het weet is het lunchtijd.
 
Na de lunch schuif je (digitaal) op het stadhuis aan bij een regionaal communicatieoverleg. Met communicatieadviseurs van andere gemeenten uit de regio werk je aan een regionaal communicatieplan. Jij vertegenwoordigt de gemeente en zorgt ervoor dat er rekening wordt gehouden met onze lokale uitgangspunten. Teruggekomen op je werkplek begin je aan een projectoverleg. Samen met collega’s van beleid, bedrijfsvoering en dienstverlening bespreek je hoe de gemeente jongeren kan betrekken bij het terugdringen van alcoholgebruik onder hun leeftijdsgenoten. De tijd vliegt voorbij, en terwijl je snel een nieuwsbericht voor de gemeentesite en bijpassende posts voor social media afrondt, komt er een persvraag binnen. De vraag moet nog dezelfde middag beantwoord worden. Jij weet welke collega’s hier een antwoord op kunnen hebben en hoe dit aansluit op de waarden van de gemeente. Op het randje van de deadline werk je met je communicatie collega een callsheet uit voor een item in de gemeenterubriek op de lokale televisie. Als dat klaar is stuur je nog even wat mailtjes. Tevreden sluit je je laptop af en ruim je je werkplek op. Morgen weer een nieuwe dag, vol met uitdagingen!  

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Een afgeronde opleiding op het gebied van Communicatie op minimaal hbo bachelor niveau.
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van Communicatieadviseur in de afgelopen 5 jaar.
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring binnen het Sociaal Domein in de afgelopen 5 jaar.
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Factor C in de afgelopen 4 jaar.
5. Aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Gouda    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners