Interim Communicatieadviseur #KRTZ4475734

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 juli 2021
Reageren tot 5 augustus 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Roosendaal
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 januari 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie.

Je maakt voor een periode van 5 maanden deel uit van de groep communicatie, die uit elf collega’s bestaat. Het grootste deel van je tijd lever je communicatieondersteuning voor de projecten (nieuwe stadskantoor), (gebiedsontwikkeling) en uitbreiding wonen. Verder vind je het leuk om samen met collega’s aan de slag te gaan op het domein Veiligheid, bijvoorbeeld voor de aanpak in de wijk. Je werkt op tactisch niveau, waarbij strategisch inzicht een pre is. Maar je gaat ook praktisch aan het werk, realiseert communicatiemiddelen en schat goed in wat je wanneer afstemt.

Word je daar blij van? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Iedere dag starten we met een stand-up. Daarin bespreken we actuele projecten, het omgevingsbeeld en sentiment in de on- en offline media. Daar gaan we mee aan de slag. Deze werkwijze geeft energie en zorgt voor verbinding.

Jouw kracht. 
Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding Communicatie en minimaal drie jaar recente werkervaring in een communicatieadviesfunctie. Die ervaring heb je bij voorkeur opgedaan bij een overheidsinstantie of bij een partij die nauw met de overheid samenwerkt. Je bent een stevige gesprekspartner, bent omgevingsbewust en weet de boodschap goed en creatief te verpakken. En bij drukte houd je overzicht en stel je prioriteiten.

De gesprekken worden op woensdag 11 of donderdag 12 augustus ingepland. In verband met eventuele vakantieperiodes kan gekeken worden naar andere agenda-opties.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau, richting Communicatie
  • werkervaring binnen gemeente/overheid
  • aantoonbare werkervaring op het gevraagde werkterrein
  • een stevige gesprekspartner, is omgevingsbewust, weet de boodschap goed en creatief te verpakken. Weet bij drukte het overzicht te behouden
  • in staat op de in de aanvraag genoemde startdatum te starten met de opdracht en voor het gevraagde aantal uren per week
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een relevante functie als communicatieadviseur

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 29 jun 2022    Expertise: Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 27 jun 2022    Expertise: Test specialist, Test consultant, Overig (ICT - Testing)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 27 jun 2022    Expertise: Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2022    Expertise: Scrum master ICT

Onze partners