Interim Communicatieadviseur #KRTZ3776401 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Communicatieadviseur #KRTZ3776401

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 juli 2020
Reageren tot 20 juli 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

I.v.m. zwangerschapsverlof zoeken wij een communicatieadviseur die zowel een strategische blik heeft als meewerkt in de uitvoering en tijdelijk ons team komt versterken.

Je taken zijn:

Het dagelijkse werk van Stadsbedrijven is het visitekaartje van de gemeente. Of het nu gaat om het inzamelen van afval, sportlocaties, de bereikbaarheid van en in de stad, bomen of grachten. Heldere en tijdige communicatie over wat wij als Stadsbedrijven doen en wat dat voor inwoners betekent is van essentieel belang. Je weet als communicatieadviseur in een (kort) tijdbestek vraagstukken te vertalen naar een realistische communicatievraag.

Er ligt een uitdagend en gevarieerd takenpakket op jou te wachten. Je gaat je vooral bezig houden met de volgende communicatieprojecten: de Grondstoffennota, Schone stad en Aslastbeperking Binnenstad. Je adviseert over de externe en interne trajecten, coördineert ze en je voert ze samen met je collega’s ook nog eens uit. Daarnaast zorg je voor een goed overzicht en bespreek je dit overzicht met de managers van beide accounts. Verder sluit je aan bij de wekelijkse managementteam overleggen om goed aangehaakt te blijven bij de ontwikkelingen binnen Stadsbedrijven. En om proactief te kunnen adviseren. Zo houd je goed zicht op wat speelt of gaat / kan spelen.

Jij bent:

Je bent een (kritische) sparringpartner en geeft in die rol gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast ben je een klankbord voor de managers. Je bent in staat zelfstandig vraagstukken op te pakken en wat je ontwikkelt en bedenkt, kun je ook realiseren samen met je collega’s.

Eisen:

  • Een afgeronde Hbo opleiding richting communicatie
  • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar
  • Werkervaring in politiek bestuurlijke organisaties (overheid en gemeente)

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Deventer    Uiterste reactiedatum: 22 apr 2021    Expertise: Trainer, Coach, Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Service delivery manager, Management (ICT Algemeen & Change management), Overig (Management & Consulting)

Onze partners