Interim Communicatieadviseur #KRTZ5636013

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 oktober 2021
Reageren tot 21 oktober 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Breda
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 7 februari 2022
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn voor het project arbeidsmigranten tijdelijk voor de duur van 3 maanden op zoek naar een

Communicatieadviseur arbeidsmigranten
16 uur per week

Wat worden je belangrijkste taken?
In de integrale aanpak is de basis gelegd voor het op te stellen integrale beleid op arbeidsmigratie vanuit economisch, volkshuisvestelijk en sociaal – maatschappelijk perspectief.  Voor al deze drie sporen geldt dat we willen inzetten op kwaliteit.

Voor de huisvesting is de doelstelling dat we zorgen voor een breed spectrum aan soorten huisvesting verspreid over meerdere locaties in de gemeente. Het is het de bedoeling om eind dit jaar een tender uit te gaan zetten om concrete initiatieven voor de huisvesting van arbeidsmigranten mogelijk te maken.
Voor het sociaal-maatschappelijk spoor is de doelstelling dat arbeidsmigranten zelfredzaam zijn, zich thuis voelen en geïntegreerd zijn. We willen stimuleren dat er draagvlak is vanuit de huidige bewoners van onze gemeente zodat arbeidsmigranten positieve nieuwe inwoners kunnen worden die volwaardig gaan meedoen in de samenleving en positief zijn voor de vitaliteit van de kernen. 

Als communicatieadviseur arbeidsmigranten toon je ambitie en visie voor de communicatie voor, met en over arbeidsmigranten in zijn algemeenheid en specifiek voor de 11 kernen. Er is behoefte aan een goede informatievoorziening voor arbeidsmigranten in meerdere talen.
Daarnaast is behoefte aan goede en realistische communicatie met inwoners over het belang van arbeidsmigranten voor onze werkgelegenheid, de mogelijke meerwaarde voor de vitaliteit van onze kernen en over de gewenste nieuwe huisvestingsinitiatieven die we mogelijk willen maken. 

Tijdens jouw opdracht vragen we jou om jouw steentje bij te dragen in deze onderwerpen, waarbij we een proactieve en ondernemende houding zeer waarderen!  

Eisen:

Wie zoeken wij?

  • Je bent een ervaren communicatieadviseur met een afgeronde HBO/WO-opleiding Communicatie (of gelijkwaardig zoals bijvoorbeeld Van der Hilst senior communicatieadviseur).
  • Je bent zelfstandig en communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Het uitdenken en invulling geven aan een gedegen communicatiestrategie en zorgvuldige uitvoering is bij jou in goede handen.
  • Je beheerst de Engelse taal goed. Het is een pré als je de Poolse of Roemeense taal spreekt.
  • Omdat het om een korte periode gaat, is relevante werkervaring en snel kunnen inwerken voor ons een vereiste.
  • Je bent incidenteel beschikbaar in de avonduren voor vergaderingen.
  • Trefwoorden in deze functie zijn samenwerken, er op af durven gaan, mondig & taalvaardig.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners