Interim Capaciteitsmanagement Adviseur | Planner #KRTZ0414218

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 augustus 2021
Reageren tot 11 augustus 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 september 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als adviseur capaciteitsmanagment geef je voorafgaand aan het inplannen inzicht in het capaciteitsaanbod gekoppeld aan de capaciteitsvraag en de resultaatafspraken op team-, districts- en afdelingsniveau. Hiermee zorg je ervoor dat de verantwoordelijk leidinggevende bewuste keuzes kan maken over de inzet van capaciteit. Daarnaast adviseer je over andere bedrijfsvoeringwijzigingen die zijn weerslag op het capaciteitsmanagement hebben, zoals consignatie. Jij hebt inzicht in de bedrijfsvoering en je kunt jaar- en werkplannen en capaciteitsvraag vertalen naar de benodigde capaciteit. Hierover adviseer jij op de lange en middellange termijn. Keuzes die in de lijn gemaakt worden vertaal jij met de lijnchefs naar een werkplan. Verder stuur je op de uitvoering van het roosterproces en de (senior) planners. Je neemt deel aan netwerken op eenheids- en landelijk niveau om het vak te optimaliseren en de inhoudelijke samenwerking te bevorderen. Ook functioneer je als Operationeel Coördinator (OPCO). In deze rol draag je actief bij aan het implementeren van en het uitvoering geven aan nieuwe wet- en regelgeving. 

In een vroeg stadium herken jij wensen en behoefte en mogelijke knelpunten of kritische situaties. Je hebt het abstractievermogen om informatie om te zetten naar stappen binnen het capaciteitsmanagement. Je bent hierbij in staat om inzicht, doorzicht en overzicht te creëren. 

Je draagt het beleid uit, staat stevig in je schoenen en je voelt je goed in een team. Je bent in staat om sturing te geven waar nodig en je moet roosteraars kunnen motiveren. Omdat je onderdeel wordt van "het probleem", verwachten wij dat je loyaal bent aan en betrokken bent met de teams die wij ondersteunen. In al jouw werkzaamheden ben je doortastend. 

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als capaciteitsmanagement adviseur binnen een 24-uurs organisatie.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met relevante wet- en regelgeving op het gebied van capaciteitsmanagement (zoals o.a. ATW).
  • Aantoonbare werkervaring met roostersystemen.
  • Aantoonbare werkervaring met Excel.
  • Aantoonbare werkervaring met BVCM.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2022    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 30 mei 2022    Expertise: Medewerker Marketing & Communicatie, Overig (Communicatie)
Locatie: Zoetermeer    Uiterste reactiedatum: 30 mei 2022    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 30 mei 2022    Expertise: HRM adviseur, Overig (HRM)

Onze partners