Interim Business Consultant #KRTZ2176883

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 12 mei 2020
Reageren tot 19 mei 2020
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Delft
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Heb je passie voor informatievoorziening (IV) én feeling met de processen? Staat samenwerking hoog bij jou in het vaandel en ben je een kei in het vertalen van de behoefte van de business in functionele IT-oplossingen? Dan is deze klus voor jou.

De organisatie is volop in beweging. Maatschappelijke ontwikkelingen zoals de behoefte aan een 24-7 digitale dienstverlening, data-gedreven werken en data security staan centraal. Apps en informatiesystemen volgen elkaar in een rap tempo op. Het is van groot belang goed het overzicht te houden en verstandige keuzes te maken.

Ook de structuur van de organisatie is in beweging. Er is een reorganisatie van het hoger- en middenmanagement doorgevoerd die 1 juni start met een nieuwe sturingsfilosofie en organisatiestructuur.

De 5 business consultants in het team Informatiemanagement zijn de verbindingsofficieren naar de business teams. Ze zijn het eerste aanspreekpunt in de organisatie, analyseren de business vragen en vertalen hun behoeften door naar passende IV-oplossingen als onderdeel van de informatievoorzieningsketen. Het is een belangrijke verbindende, procesgerichte rol die nog volop in beweging is.

Binnen ons team van business consultants zoeken we versterking met een ervaren business consultant. Deze consultant heeft ruime ervaring met het vertalen van business vragen naar Informatie Voorziening-oplossingen bij vergelijkbare organisaties. Wij zoeken iemand die zijn kennis en ervaring met enthousiasme in het team wil inbrengen en graag een ondersteunende en coachende rol aanneemt.

Eisen:
– Het CV is volledig in het NL omschreven en moet voorzien zijn van ten minste twee (2) referenten inclusief de contactgegevens van de referent. 
o Minimaal een HBO-diploma behaald in de richting Bedrijfskunde, Informatica of vergelijkbaar;
o Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring in een functie of rol van business consultant of vergelijkbaar;
o Aantoonbare werkervaring met systemen gericht op data beheer en data-gedreven werken;
o Aantoonbare werkervaring met data security en de praktische toepassing daarvan;
o Aantoonbare werkervaring binnen de overheid;
o Aantoonbare werkervaring met Informatiesystemen (informatie/gegevens, applicaties en onderliggende IT).

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners