Interim Auditor #KRTZ8780313 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Auditor #KRTZ8780313

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 9 juni 2020
Reageren tot 17 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Delft
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De auditor beoordeelt in welke mate de organisatie erin slaagt om de bedrijfsprocessen en de daarmee samenhangende risico’s te beheersen. De auditor voert interne audit uit om dit te kunnen beoordelen. Een interne audit is een onderzoek waarmee de organisatie haar eigen bedrijfsprocessen tegen het licht houdt en de kwaliteit bewaakt.

De organisatie is vanwege de uitbraak van Covid-19 anders gaan werken, namelijk op afstand. Dat betekent dat de auditor zelfstandig met beperkte begeleiding audit-werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Dit houdt in dat de auditor uit ervaring weet wanneer aandachtspunten gecommuniceerd moeten worden zoals bevindingen, vertraging of andere zaken, maar ook hoe de werkzaamheden eenvoudig reproduceerbaar vastgelegd dienen te worden.

Eisen:
– Gedurende onderstaande periodes voor gemiddeld 32 uur per week beschikbaar:
  – tussen 6 juli 2020 en 31 augustus 2020;
  – tussen 30 november 2020 en 25 december 2020.
De weken kunnen afwijken en zullen worden afgestemd met de opdrachtgever. De startdatum is onder voorbehoud van de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus;
1. Minimaal een afgeronde WO RA-opleiding;
2. Aantoonbare werkervaring met auditwerkzaamheden in de rol van supervisor (of vergelijkbaar) in de publieke sector/overheid;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met auditwerkzaamheden bij een accountantskantoor;
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het controleren van lokale overheden in de rol van auditor;
5. Aantoonbare werkervaring met het financieel systeem Prosa.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Service delivery manager, Management (ICT Algemeen & Change management), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner

Onze partners