Interim Adviseur Customer Journey IV #KRTZ7605778

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 augustus 2021
Reageren tot 15 augustus 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 15 februari 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 85 per uur
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor de doorontwikkeling van het CIO-office prestatiedashboard is de customer journey portfoliomanagement een randvoorwaarde.

Daarbij dient invulling te worden gegeven aan het integraal doorontwikkelen van portfoliomanagement. Naast de doorontwikkeling vanuit onze eigen IV organisatie dient dit vraagstuk breder te worden bezien (ICT/IM, FM, HRM enz.).

Door middels van het uitwerken van een customer journey, de “gebruiker” centraal te zetten en de weg van idee tot implementatie in kaart te brengen, willen we meer inzicht gaan krijgen in mogelijke integrale verbeteracties voor het CIO plan- en portfoliomanagement.

Bovenstaande is een ontwikkelwens en willen in lijn brengen van de ontwikkeling van ons prestatiedashboard omtrent de IV-staat. 

Uitvoering daarvoor ligt in Q4 ‘21/ Q1 ’22. 

  • Verantwoordelijk voor het zelfstandig en in teamverband opzetten van een custmomer journey waarbij de "gebruiker" centraal staat. 
  • Verantwoordelijk voor de methodologische aanpak en opzet van dit (klein)schalige ontwikkeltraject gericht op concrete resultaat doelstellingen. 
  • Verantwoordelijk voor het organiseren van meetings met stakeholders en gebruikers uit het multidisciplinaire speelveld (IV, PDC, FM, HRM, etc.)
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van een visueel betekenisvol en bondig adviesrapport naar aanleiding van de belangrijkste uitkomsten van deze customer journey met concreet haalbare strategische aanbevelingen en adviezen.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Minimaal een HBO-diploma, in de richting van Bestuurskunde, Bedrijfskunde of Informatiemanagement
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als (strategisch) adviseur op het gebied van IV.
  • Aantoonbare werkervaring als projectleider of programmamanager op het gebied van IV en control.
  • Aantoonbare werkervaring binnen organisaties met een hoge mate van politiek-bestuurlijke complexiteit.
  • Aantoonbare werkervaring binnen een grote overheidsorganisatie (+1000) en was betrokken bij grote veranderkundige IV vraagstukken.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners