Informatieanalist #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 april 2018
Reageren tot 30 april 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 7 mei 2018
Eind datum 31 juli 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Financiële dienstverlening
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht:

We zijn op zoek naar een Scrum teamlid dat multidisciplinair inzetbaar is voor informatieanalyse en beheeractiviteiten voor change en run voor ondersteuning van Service Center Bijzonder Beheer.

In deze uitdagende rol ben je in staat om behoeften van de klant, business collega, ITC én externe partijen te inventariseren en analyseren.

Je haalt requirements of informatiebehoeften en systeemvereisten op, die je verwerkt in een functioneel ontwerp voor de uitbreiding van de verschillende componenten die de keten Bijzonder Beheer ondersteunen. Je bent bekend met (ontwikkeling van) bankadministratiesystemen, datawarehouse, bijzonder beheer en communicatiekanalen naar de klant. Je kunt vanuit de bedrijfsprocessen en functionaliteit een doorkijk maken naar techniek en tooling. Je begeleidt en adviseert de organisatie bij de acceptatietesten van zijn/haar toepassingen en het trainen van de gebruikers.

Daarnaast neem je verantwoordelijkheid voor het plannen, realiseren, uitvoeren  en verantwoorden van het totale applicatiebeheer voor de applicatie in de keten Bijzonder Beheer conform de met de applicatie-eigenaar gemaakte afspraken (SLA en onderhoudsplan). Hierbij hoort het managen van de samenwerking met de applicatie-eigenaar en met andere bij het beheer van de applicatie betrokken interne en externe partijen (zoals de leverancier).

Je hebt een inhoudelijke rol binnen het beheer van de applicaties en stuurt leverancier(s) ook operationeel aan waar een deel van het werk is belegd. Je hebt uitstekend zicht op de rol van de applicaties in de hele keten en hebt kennis van projectmanagement. Je bent in staat je in korte tijd de werkprocessen en de hieraan gerelateerde applicaties en IT-landschap eigen te maken.

Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) breed over het gebruik van de applicaties, adviseert over visie (meerjaren plan) en architectuur, voert impactanalyse uit voor wijzigingen en begeleidt de implementatie van wijzigingen. Bij voorkeur kun je de leden van het team coachen in Scrum / Agile werken.

Eisen:

• een HBO/WO werk en denkniveau

• 5 tot 7 jaar IT ervaring, bij voorkeur met ketens met bankadministratiesystemen, datawarehouse bijzonder beheer en communicatiekanalen naar de klant

• kennis en ervaring met databases, hands-on ervaring met SQL

• gecertificeerd IREB

• gecertificeerd BISL, ASL, ITIL

• bancaire kennis/WFT Basis

• je werkt binnen architectuurprincipes

• je hebt ervaring met Agile ontwikkelmethoden zoals Scrum of DEVOPS

• je hebt ervaring in een omgeving met bancaire processen en bancaire producten, bij voorkeur binnen Bijzonder Beheer

• kennis van migraties en conversies is een pre

• bij voorkeur kennis van LEAN management

Competenties:

Je bent multi-disciplinair en weet van aanpakken. Je bent analytisch ingesteld. Je bent proactief, durft een voortrekkersrol op je te nemen en je neemt initiatieven. Je bent in staat zelfstandig te werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om out of the box te denken. Je hebt een klantgerichte houding. Je bent flexibel en beschikt over een kritische blik. Enthousiast

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners