Incident / Changecöordinator | Den Haag

Incident / Changecöordinator | Den Haag

 • Publicatie datum:22 mei 2019
 • Aantal keer bekeken 1289
0 Reacties
 • Opleidingsniveau MBO, HBO
  Ervaringsniveau Medior, Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 10-06-2019
  Eind datum 10-09-2019
  Branche ervaring Overheid, Gemeente
 • Soort contract ZZP, Detachering, Tijdelijk projectcontract (payroll)
  ZZP tarief € 45 - €60, € 60 - €75
Opdracht omschrijving

Omschrijving van de inhuuropdracht
Ben jij de flexibele, doortastende IT-specialist die als Incident/Change Coördinator de beschikbaarheid van ons complexe IT-landschap helpt waarborgen en 32-40 uur per week inzetbaar?

Uit te voeren werkzaamheden
De organisatie zoekt een resultaatgerichte Incident/Change Coördinator die, in samenwerking met interne en externe partners, de operationele regie voert bij het oplossen van grotere incidenten en bij het veilig doorvoeren van wijzigingen. Jij bent hiervoor het aanspreekpunt. Je maakt duidelijke afspraken en bewaakt dat zaken volgens afspraken worden afgehandeld. Je werkt op HBO werk- en denkniveau en hebt 3 jaar aantoonbare werkervaring als Incident en Change Coördinator. Je weet rust en vertrouwen uit te stralen en blijft ook in spannende en stressvolle situaties goed presteren. Collega’s zien jou als een betrouwbare partner die meedenkt en kritische vragen kan stellen. Je hebt goede technische kennis, o.a. over complexe webapplicaties, netwerk-infrastructuren en besturingssystemen. Verder kun je de ITIL processen dromen en ben je ook goed bekend met ASL en BISL. Het spreekt voor zich dat je voor deze functie beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s van de afdeling IT-Servicemanagement zorg je, vanuit je regierol, dat alle systemen in de lucht blijven en coördineer je de soepele invoering van updates en aanpassingen van hard- en software. In deze rol ben je ook de regievoerder over de (meer dan 30) leveranciers van IT-onderdelen in de totale IT-architectuur. Je zorgt dat vragen of wensen vanuit de organisatie of vanuit de leverancier vertaald worden en opvolging krijgen. Je bewaakt de applicaties m.b.v. functionele monitoring en houdt de prestaties van de leveranciers nauwlettend in het oog.

Deze opdracht heeft een uiterste reactiedatum om meegenomen te worden in de procedure. Deze datum is: maandag 27 mei 2019