Incident / Changecöordinator | Den Haag #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 mei 2019
Reageren tot 25 mei 2019
Bekeken 1930
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 10 juni 2019
Eind datum 10 september 2019
Opleidingsniveau MBO, HBO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Omschrijving van de inhuuropdracht
Ben jij de flexibele, doortastende IT-specialist die als Incident/Change Coördinator de beschikbaarheid van ons complexe IT-landschap helpt waarborgen en 32-40 uur per week inzetbaar?

Uit te voeren werkzaamheden
De organisatie zoekt een resultaatgerichte Incident/Change Coördinator die, in samenwerking met interne en externe partners, de operationele regie voert bij het oplossen van grotere incidenten en bij het veilig doorvoeren van wijzigingen. Jij bent hiervoor het aanspreekpunt. Je maakt duidelijke afspraken en bewaakt dat zaken volgens afspraken worden afgehandeld. Je werkt op HBO werk- en denkniveau en hebt 3 jaar aantoonbare werkervaring als Incident en Change Coördinator. Je weet rust en vertrouwen uit te stralen en blijft ook in spannende en stressvolle situaties goed presteren. Collega’s zien jou als een betrouwbare partner die meedenkt en kritische vragen kan stellen. Je hebt goede technische kennis, o.a. over complexe webapplicaties, netwerk-infrastructuren en besturingssystemen. Verder kun je de ITIL processen dromen en ben je ook goed bekend met ASL en BISL. Het spreekt voor zich dat je voor deze functie beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s van de afdeling IT-Servicemanagement zorg je, vanuit je regierol, dat alle systemen in de lucht blijven en coördineer je de soepele invoering van updates en aanpassingen van hard- en software. In deze rol ben je ook de regievoerder over de (meer dan 30) leveranciers van IT-onderdelen in de totale IT-architectuur. Je zorgt dat vragen of wensen vanuit de organisatie of vanuit de leverancier vertaald worden en opvolging krijgen. Je bewaakt de applicaties m.b.v. functionele monitoring en houdt de prestaties van de leveranciers nauwlettend in het oog.

Deze opdracht heeft een uiterste reactiedatum om meegenomen te worden in de procedure. Deze datum is: maandag 27 mei 2019

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten


Onze partners