HR Analytic/P&O-er met financiële en ICT-affiniteit #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 19 april 2018
Reageren tot 13 november 4800
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 juni 2018
Eind datum 31 januari 2019
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdrachtomschrijving

Je gaat bij ons een administratie opzetten en doorontwikkelen voor het bijhouden van het personeelsbudget, zodat op elk moment van de dag met één druk op de knop duidelijk is welke financiële ruimte er al of niet is. In deze administratie gaat het niet alleen om de vaste samenstelling maar ook om het bijhouden van inhuurkrachten die uit het personeelsbudget danwel uit andere budgetten worden betaald. Vervolgens moet het budget beheerd worden, waarbij je adviseert over de ruimte bij invulling van (tijdelijke) vacatures. Je houdt het (financieel) overzicht bij van de inhuurkrachten. Je presenteert iedere maand de stand van zaken aan het directieteam en de groep van leidinggevenden. Je bewaakt het budget en signaleert het als er overschrijding dreigt.

Daarnaast toets je de P&O-procedures en werkinstructies op efficiency en effectiviteit. Waar nodig pas je deze aan en informeer je betrokkenen hierover.

  • 1 – 2 maanden voor het creëren/opzetten/ontwikkelen van de administratie,
  • 4 – 6 maanden voor het bijhouden van de administratie personeelsbudget en inhuur

Kandidaatomschrijving

Wij verwachten van jou kennis van systemen, financiën, budgetbeheer én ook van de financiële kant van P&O, bij voorkeur ervaring met PIMS en Cognos. Je kan je inleven in de wensen van de gebruikers en je kan het hoe en wat goed uitleggen. Je bent analytisch en kwaliteitsgericht. Je kunt goed omgaan met hoge werkdruk en je bent van nature een doortastend en stressbestandig persoon.

Eisen

  • Je hebt minimaal een HBO- werk en denkniveau 
  • Je hebt kennis van financieel beheer bij gemeente 
  • Wij verwachten van jou kennis van systemen, financiën, budgetbeheer én ook van de financiële kant van P&O, bij voorkeur ervaring met PIMS en Cognos.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners