HR Adviseur – ervaring met reorganisatie #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 2 oktober 2018
Reageren tot 13 november 4800
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 21 oktober 2018
Eind datum 1 maart 2019
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Financiële dienstverlening
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Vanwege het vertrek van onze HR adviseur zoeken wij een tijdelijke HR adviseur voor 24 tot 36 uur. In eerste instantie tot 01-03-2019 met optie tot verlenging.

Conform functie profiel met als aanvulling, dat we gezien de reorganisatie waar we inzitten een stevige ervaren HR adviseur met recente Rabobank ervaring zoeken.

Profiel
Doel van de functie:
Het ondersteunen en adviseren van het management over de inrichting, uitwerking en uitvoering van het HR-beleid en –activiteiten, die afgeleid zijn van de businessplannen van het management. Gericht op duurzame klantrelaties, tevreden medewerkers, financiële stabiliteit en een bank “in control”. Kan daarnaast als specialist optreden op één of meerdere gebieden van HR of organisatieontwikkeling.

Is partner in business en partner in change voor het management. Vertaalt vraagstukken van de business naar effectieve en efficiënte adviezen met
betrekking tot de inrichting, uitwerking en uitvoering van HR-beleid en organisatieontwikkeling.

Gericht op duurzame klantrelaties, tevreden medewerkers, financiële stabiliteit en een bank “in control”. Fungeert daarnaast als specialist op één of meerdere gebieden van HR of organisatieontwikkeling.

Vertaalt externe ontwikkelingen en trends in business naar HR-beleid en –activiteiten en is business- en sparringpartner voor DT en/of MT, vanuit integraal en lange termijn perspectief.

– Analyseert en adviseert over gegenereerde managementinformatie, gericht op besluitvorming gericht op realisatie van de strategie van de bank.
– Draagt zorg voor periodieke en integrale HR managementrapportage; zorgt dat analyse, conclusies en verbetervoorstellen gericht zijn op realisatie van de strategie van de bank

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners