HR Adviseur – ervaring met reorganisatie

HR Adviseur - ervaring met reorganisatie

 • Publicatie datum:2 oktober 2018
 • Aantal keer bekeken 3829
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO, Universiteit
  Ervaringsniveau Medior, Senior
  Aantal uur per week 17 tot 24 uur, 25 tot 32 uur, 33 tot 40 uur
 • Start datum 21-10-2018
  Eind datum 01-03-2019
  Branche ervaring Financiele dienstverlening
 • Soort contract ZZP, Tijdelijk projectcontract (payroll)
  ZZP tarief € 60 - €75
  Jaar salaris (CAO) €45.000 - €60.000, €60.000 - €75.000
Groningen, Nederland
Opdracht omschrijving

Vanwege het vertrek van onze HR adviseur zoeken wij een tijdelijke HR adviseur voor 24 tot 36 uur. In eerste instantie tot 01-03-2019 met optie tot verlenging.

Conform functie profiel met als aanvulling, dat we gezien de reorganisatie waar we inzitten een stevige ervaren HR adviseur met recente Rabobank ervaring zoeken.

Profiel
Doel van de functie:
Het ondersteunen en adviseren van het management over de inrichting, uitwerking en uitvoering van het HR-beleid en –activiteiten, die afgeleid zijn van de businessplannen van het management. Gericht op duurzame klantrelaties, tevreden medewerkers, financiële stabiliteit en een bank “in control”. Kan daarnaast als specialist optreden op één of meerdere gebieden van HR of organisatieontwikkeling.

Is partner in business en partner in change voor het management. Vertaalt vraagstukken van de business naar effectieve en efficiënte adviezen met
betrekking tot de inrichting, uitwerking en uitvoering van HR-beleid en organisatieontwikkeling.

Gericht op duurzame klantrelaties, tevreden medewerkers, financiële stabiliteit en een bank “in control”. Fungeert daarnaast als specialist op één of meerdere gebieden van HR of organisatieontwikkeling.

Vertaalt externe ontwikkelingen en trends in business naar HR-beleid en –activiteiten en is business- en sparringpartner voor DT en/of MT, vanuit integraal en lange termijn perspectief.

– Analyseert en adviseert over gegenereerde managementinformatie, gericht op besluitvorming gericht op realisatie van de strategie van de bank.
– Draagt zorg voor periodieke en integrale HR managementrapportage; zorgt dat analyse, conclusies en verbetervoorstellen gericht zijn op realisatie van de strategie van de bank