Gebouwenbeheerder Datacenter

This job has been Expired

Gebouwenbeheerder Datacenter

 • Publicatie datum:3 januari 2018
 • Aantal keer bekeken 1087
0 Reacties
 • Opleidingsniveau MBO, HBO
  Ervaringsniveau Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 08 February 2018
  Eind datum 01 August 2018
  Branche ervaring Financiele dienstverlening
Opdracht omschrijving

Beschrijving:
Het directoraat Operations zoekt voor haar afdeling Facility Management een Gebouwbeheerder Datacenter Best/Boxtel (tijdelijk)

Standplaats 
De standplaats is Best/Boxtel.
De Gebouwbeheerder zal deelnemen aan de calamiteitenorganisatie en een storingsdienst. Dit vereist een reistijd tussen woonplaats en locatie Best/Boxtel van maximaal 30 minuten.

De afdeling
Facility Management maakt onderdeel uit van Facilities, dat op haar beurt deel uitmaakt van het directoraat Operations. Facility Management is verantwoordelijk voor de Facilitaire dienstverlening en Vastgoed & Infrastructuur in alle (eigendoms)panden.
De functie van Gebouwbeheerder Datacenter maakt onderdeel uit van de afdeling Vastgoed en Infrastructuur en rapporteert aan de Hoofd Gebouwbeheerder. Deze afdeling staat opgesteld voor het exploiteren, in stand houden en beheren van gebouwen en technische infrastructuur inclusief de regievoering over de overeengekomen dienstverlening met leveranciers. Het Hoofd Gebouwbeheer Datacenters is verantwoordelijk voor het integraal organiseren, regisseren en beheren van het beheer en onderhoud van de gebouwen en installaties binnen de betreffende datacenters en het performancemanagement naar leveranciers.

De functie
Als Gebouwbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen en installaties binnen de Datacenters in Best en Boxtel. Dit doe je in samenwerking met een aantal collega’s waarbij diverse leveranciers op een zodanige manier worden aangestuurd dat de klanten ongestoord kunnen werken. In de huidige beweging die door de organisatie gemaakt wordt, verschuift het accent van een technische functie naar een meer regiefunctie. Operationele werkzaamheden worden steeds meer uitbesteed, waarbij jij toezicht houdt op de kwaliteit en een correcte uitvoering van de werkzaamheden door de verschillende leveranciers van deze diensten. Je werkzaamheden bestaan uit het aansturen, begeleiden en controleren van externe leveranciers die uitvoerende werkzaamheden verrichten aan gebouwen en installaties. Je neemt deel aan het projectteam, bereidt projecten voor en levert input ten behoeve van het opstellen van de meerjaren kosten prognose. Je stelt werkinstructies, procedures en handleidingen op. Daarnaast lever je specialistische ondersteuning bij het oplossen van technische problemen. Ook onderzoek je de specialistische ontwikkelingen op het vakgebied teneinde deze te vertalen naar voor de organisatie bruikbare producten en diensten. Bij toerbeurt draai je bereikbaarheidsdienst voor één van de locaties; voor een juiste invulling hiervan dien je vanaf je woonplaats binnen 30 minuten op locatie Best of Boxtel aanwezig te kunnen zijn.

Functie-eisen
Voor de functie van Gebouwbeheerder gelden de volgende minimale eisen:
• Je hebt MBO+/HBO opleidings-, denk- en werkniveau in de richting van elektrotechniek met aantoonbare werktuigbouwkundige affiniteit;
• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied (mogelijk in de scheepvaart);
• Je hebt ervaring met projectmatig werken en eventueel met prestatiegericht beheer;
• Je hebt kennis, inzicht en een netwerk binnen het vakgebied en de branche.