Front End Developer | KROOTZ Interim & ZZP

Front End Developer #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 mei 2018
Reageren tot 25 mei 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 4 juni 2018
Eind datum 4 september 2018
Opleidingsniveau MBO, HBO
Ervaringsniveau Medior
Branche Gas | Energie | Water
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Met jouw passie voor design, oog voor detail en kennis van de laatste trends op UI/UX gebied ben jij dé Front End Developer in Den Bosch die wij zoeken! Help us shape the transition. 
Jij maakt het mogelijk
We zoeken een gedreven Front End Developer met oog voor technisch detail, goed begrip van de gebruikerservaring én passie voor design. Jij wordt verantwoordelijk voor het optimaliseren van de ervaring van klanten met onze online klantomgeving.

Inspirerend, samenwerkingsgericht en met de nodige eigenaarschap pak jij als Front End Developer je rol:

•    Je werkt zelfstandig aan het optimaliseren van de website
•    Je zet klantwensen om in functionele eisen
•    Je zet designs om naar de webpagina van Zakelijk
•    Je zorgt voor optimalisatie van onze online omgevingen
•    Je maakt onderscheid tussen het conceptuele en technische (on)mogelijkheden
•    Je bent in staat om bestaande functionaliteit te implementeren en nieuwe functionaliteit te ontwikkelen (o.a. HTML, CSS en JavaScript) en beide te testen

Jij bent dé expert op het front end domein met eigen complexe verantwoordelijkheden en targets, en werkt zelfstandig binnen de kaders gesteld door de Manager Digital. Uiteraard in nauwe samenwerking met je collega’s in het digital team, volgens de agile werkwijze.

Hier gebeurt het
Je versterkt het Digital team binnen de afdeling Commerce & Digital (C&D) van Zakelijk. In het Digital team zitten 9 specialisten op het gebied van digitale strategie, conversie, content en webmanagement, waaronder twee Front End Developers, een UX Designer, een Web Analist en een aantal Online Marketeers. Dit team kenmerkt zich door gedrevenheid en creativiteit in online marketing en digitale profilering. De uitdaging voor 2018 ligt in het optimaliseren van het online kanaal en de digitalisatie van processen in lijn met de strategie.

Jij hebt het
Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen.

Wat je verder nog in huis hebt:
•    Afgeronde HBO of WO opleiding
•    Ten minste 5 jaar relevante werkervaring als Front end Developer
•    Je bent 40 uur per week beschikbaar

Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakketje aan competenties en capaciteiten. Je anticipeert op de behoeften van klanten en zorgt ervoor dat ons online kanaal toekomstbestendig is. Je bent gefocust op het eindresultaat, maar met oog voor detail en voor de gebruikerservaring. Duidelijke communicatie met designers en andere stakeholders is je niet vreemd en je durft vragen te stellen omtrent details om misinterpretatie van bijvoorbeeld een wens of een ontwerp te voorkomen. Je begrijpt dat er verschillende meningen en belangen zijn en je weet hoe je daar mee om moet gaan als je iets voor elkaar wilt krijgen.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Nederland, Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 jul 2021    Expertise: Planner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Administratief)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2021    Expertise: Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 31 aug 2021    Expertise: Overig (ICT – Beheer)
Locatie: capelle-aan-den-ijssel    Uiterste reactiedatum: 31 jul 2021    Expertise: SAP ABAP developer, Overig (ICT – Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT Support & Ondersteuning), SAP engineer

Onze partners