Ervaren P&O Adviseur #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 18 oktober 2018
Reageren tot 28 oktober 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 19 november 2018
Eind datum 1 mei 2019
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ben jij een stevige gesprekspartner, adviseer je graag gevraagd en ongevraagd en vind jij snel je weg binnen een nieuw organisatie? Dan maken we graag kennis met jou.

De afdeling Personeel en Organisatie
De afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. P&O ondersteunt en adviseert leidinggevenden en medewerkers bij het personeelsmanagement in de domeinen en de stafafdelingen. P&O kent twee teams: Arbeidsverhoudingen en Advies (A&A) en de Personeels- en Salarisadministratie (PSA), daarnaast is er een Coördinator HR Beleid en Projecten. Bij P&O werken we met negentien enthousiaste en gedreven collega’s. We hebben een open en informele sfeer en tegelijk bewaken we de vertrouwelijkheid van personeelsinformatie.

Ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat zijn wij op zoek naar een ervaren allround P&O adviseur die adviseert van operationeel tot strategisch niveau.
De opdracht houd onder meer in:

  • Je bent een stevige gesprekspartner voor het MT en de leidinggevenden van o.a. het domein. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over allerlei P&O onderwerpen, waaronder gezondheid en verzuim, functioneren en beoordelen, werving en selectie, mobiliteit, talentontwikkeling, strategische personeelsplanning, organisatie inrichting en -verandering, wet en regelgeving etc. Naast advisering voer je ook ondersteunende werkzaamheden uit.
  • Begeleiden en ondersteunen bij werving en selectietrajecten.
  • Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers voor alle P&O gerelateerde vragen. Je kunt hierbij denken aan vragen over arbeidsvoorwaarden en regelingen.

De P&O-er die wij zoeken heeft:

  • wo werk- en denkniveau;
  • een afgeronde WO opleiding in de richting van personeel en organisatie;
  • minimaal 5 jaar ervaring in een allround P&O functie, waarbij je adviseerde op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
  • ervaring met werving en selectie trajecten;
  • strategisch inzicht en gevoel voor (bestuurlijke en interpersoonlijke) verhoudingen;
  • kennis van (beleids)ontwikkelingen op het terrein van personeel- en organisatie;
  • uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Daarnaast ben je analytisch sterk, omgevingsbewust, kun je goed samenwerken en herken je jezelf in de kernwaarden van de organisatie: grensverleggend, betrokken, betrouwbaar en verbindend.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners