Ervaren P&O Adviseur | KROOTZ Interim & ZZP

Ervaren P&O Adviseur #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 mei 2018
Reageren tot 12 mei 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 28 mei 2018
Eind datum 31 december 2018
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Overheid
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ben jij een stevige gesprekspartner, adviseer je graag gevraagd en ongevraagd en vind jij snel je weg binnen een nieuw organisatie? Dan maken we graag kennis met jou.
De afdeling Personeel en Organisatie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. P&O ondersteunt en adviseert leidinggevenden en medewerkers bij het personeelsmanagement in de domeinen en de stafafdelingen.
Wij zijn op zoek naar een ervaren allround P&O adviseur voor de afdeling Financiën die adviseert op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
De afdeling Financiën werkt vanuit een gecentraliseerde stafafdeling. Deze centrale afdeling verzorgt de financiële diensten aan de gebieden en stafafdelingen, in Den Haag en in Utrecht. De afdeling Financiën wordt gekenmerkt door een hoge dynamiek, de medewerkers werken hard aan verbeteringen van de financiële processen en de overall dienstverlening aan de gebieden/stafafdelingen. Direct onder leiding van het hoofd Financiën (a.i.) werken de (concern) controllers en (financieel) beleidsadviseurs. Daarnaast zijn er twee teams met hun eigen aandachtsgebied: Business control en Financiële administratie. De afdeling bestaat uit ongeveer 60 medewerkers.
De opdracht houd onder meer in:

 • Je bent een stevige gesprekspartner voor het MT en de leidinggevenden. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over allerlei P&O onderwerpen, waaronder gezondheid en verzuim, functioneren en beoordelen, werving en selectie, mobiliteit, talentontwikkeling, strategische personeelsplanning, organisatie inrichting en -verandering, wet en regelgeving etc. Naast advisering voer je ook ondersteunende werkzaamheden uit. Je denkt en doet mee in het verbeter – en verandertraject dat is ingezet voor de afdeling Financiën. Begeleiden en ondersteunen bij werving en selectietrajecten. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers voor alle P&O gerelateerde vragen. Je kunt hierbij denken aan vragen over arbeidsvoorwaarden en regelingen.

De medewerker die wij zoeken heeft:

 • wo werk- en denkniveau;
 • een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van personeel en organisatie;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een allround P&O advies functie waarin je op operationeel, tactisch en strategisch niveau adviseerde;
 • ruime ervaring met het ondersteunen en begeleiden van werving en selectie trajecten;
 • strategisch inzicht en gevoel voor (bestuurlijke en interpersoonlijke) verhoudingen;
 • kennis van (beleids)ontwikkelingen op het terrein van personeel- en organisatie;
 • kennis van en ervaring met organisatieverandering en -inrichting;
 • ervaring met het adviseren van een financiële afdeling. Het gaat hier met name over kennis van de verschillende functies op een financiële afdeling en wat deze functies ongeveer inhouden;
 • uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
 • Daarnaast ben je analytisch sterk, omgevingsbewust, kun je goed samenwerken en herken je jezelf in de kernwaarden van NWO: grensverleggend, betrokken, betrouwbaar en verbindend.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Alkmaar    Uiterste reactiedatum: 26 jul 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 14 jun 2021    Expertise: MarCom adviseur, Overig (Communicatie), Overig (Marketing)
Locatie: Roosendaal    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2021    Expertise: Medewerker Marketing & Communicatie, Overig (Communicatie)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 15 jun 2021    Expertise: Administratief medewerker, Financieel medewerker, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)

Onze partners