Corporate Recruiter (interim) #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 oktober 2018
Reageren tot 17 oktober 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 15 oktober 2018
Eind datum 15 oktober 2018
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inzet: 40 uur per week

Periode: 29 okt 2018 / 31 jan 2019, optie op verlenging

Zijn het optreden als sparringpartner voor de business en het opzetten van succesvolle zoekstrategieën je op het lijf geschreven? Ben jij daarbij uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen recruitment en pas je in een dynamische omgeving waar veel veranderd? Dan is de functie van Corporate Recruiter a.i. jouw nieuwe uitdaging!

Jouw uitdaging als Corporate Recruiter 
Binnen het recruitmentteam ben je als Corporate recruiter verantwoordelijk voor diverse afdelingen. De focus ligt op de Business Area Customers & Solutions, de commerciële tak van de organisatie gericht op onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de staffuncties en technische functie op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

•    Als Corporate Recruiter sta je middenin de business, schakel je direct met Hiring Managers en word je gezien als professioneel advies- en sparringpartner over operationele en strategische recruitmentzaken.
•    Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces: van intake tot aanbod.
•    Je bent in staat om binnen korte tijd jouw interne netwerk én externe netwerk op orde te hebben en voelt je thuis in deze commerciële omgeving.
•    Tevens kan je perfect anticiperen op de behoeften van de business met de meest relevante, innovatieve en efficiënte zoekkanalen in de steeds veranderende markt.

Kortom: een brede functie waarin je in staat bent vele ballen in de lucht te houden, maar vooral de kans krijgt om jouw toegevoegde waarde als Corporate Recruiter te laten zien en het verschil te maken!

Onze ideale kandidaat
We zijn op zoek naar een Corporate Recruiter met zichtbare passie voor het recruitmentvak, die stevig in zijn/ haar schoenen staat en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht. Je bent in staat om een sterke operatie te draaien en mee te denken met verbeteringen. Sociaal, ondernemend en zelfstandig zijn kernwoorden die jou perfect omschrijven. Je beschikt over de volgende kwalificaties:

•    ruime ervaring als Recruiter (corporate of bureauzijde)
•    opleiding op HBO of WO niveau
•    sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden: je bent in staat om je communicatiestijl te variëren afhankelijk van de doelgroep;
•    uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 3 dec 2020    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), DIV medewerker, Overig
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)

Onze partners