Corporate Recruiter

Corporate Recruiter

 • Publicatie datum:31 juli 2018
 • Aantal keer bekeken 3931
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO
  Ervaringsniveau Medior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 13-08-2018
  Eind datum 31-12-2018
  Branche ervaring Gas | Energie | Water
 • Soort contract ZZP, Tijdelijk projectcontract (payroll)
's-Hertogenbosch, Netherlands
Opdracht omschrijving

Standplaats/regio 
Standplaats Den Bosch maar ook werkzaam op onze locaties in Noord-Brabant en Limburg en af en toe in Zwolle.

Afdeling
De afdeling Recruitment is vanuit het bedrijfsonderdeel HR verantwoordelijk voor alle in- en doorstroom. Dit ambitieuze team verzorgt zowel tijdelijke (inhuur) als vaste functies en kenmerkt zich door gedrevenheid, een open sfeer, ambitie om te groeien door feedback én plezier in het werk. Wat ons drijft is met onze expertise bijdragen aan de doelen van de organisatie.

Functieomschrijving
Jouw focus is hierin breed: zowel interne als externe vacatures.
Als Corporate Recruiter recruit je voor een aantal specifieke interne klanten. Wij recruiten op dit moment in hoge mate voor technisch uitvoerende functies (o.a. monteurs, uitvoerders en engineers). En nee, deze vakmensen zijn niet makkelijk te vinden! We kampen met een hoge mate van tekort aan personeel in een technisch lastige arbeidsmarkt. Dit is dan ook meteen, mede met je recruitment collega’s, jouw grootste uitdaging op dit moment en de reden dat we op zoek zijn naar een extra (tijdelijke) recruiter. Je bent in deze als geen andere op de hoogte van de behoefte van je klant en hebt een uitstekende samenwerking met de betreffende HR Business Partner(s). Op basis van je kennis over je klant en de ontwikkelingen binnen én buiten de organisatie stel je het profiel op, waarna je aan de hand van je wervings- en sourcingsaanpak intern of extern de kandidaten vindt. Jouw selectie, op basis van oplossingsgericht recruiten, geeft jou de bevestiging dat je aanpak werkt: je hebt de perfecte kandidaat gevonden. Na jouw uitleg over onze arbeidsvoorwaarden, schud je de nieuwe medewerker de hand. Uiteraard evalueer je de procedure: wat ging goed en wat kan beter en doe je concrete verbetervoorstellen voor ons recruitmentproces. 

Functie eisen
Deze uitdagende en brede rol vraagt om minimaal een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring als Recruiter (corporate of bureauzijde). Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met online (social media) kanalen, searchen, selectiemethodieken en uiteraard actuele kennis van de arbeidsmarkt. Je bent altijd op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties binnen ons vakgebied en je ziet continu mogelijkheden om innovaties op te nemen, zodat wij altijd ons doel na kunnen streven.

Bovenal ben je een echte specialist, harde werker, doorzetter en verbinder. Relatiemanagement, oplossingsgericht recruiten, continu blijven ontwikkelen en innoveren in een lastige arbeidsmarkt: dat typeert jou. Je voelt je daarnaast betrokken bij de organisatie, bent zowel online als offline een echte ambassadeur en zet daar jouw eigen kanalen voor in. Daarnaast ben je creatief in het bedenken van (andere) methoden om tot de juiste nieuwe medewerkers te komen.