Contractmanager Sociaal Domein #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 oktober 2017
Reageren tot 8 november 2017
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 20 november 2017
Eind datum 1 januari 2018
Opleidingsniveau MBO, HBO
Ervaringsniveau Senior
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Organisatie

Als Contractmanager sociaal domein werk je voor het Shared Service Center ONS. ONS is een bijzondere eenheid binnen gemeente. Bijzonder omdat ONS als SSC diensten verricht voor zowel de gemeente als ook voor de Provincie. In de toekomst mogelijk ook voor andere organisaties.

Voor deze opdracht ga je werken bij de BVO jeugdzorg.

 

WMO

Voor Gemeent is ONS I&C op zoek naar een ervaren contractmanager. In deze rol werk je nauw samen met de inkoper aan de uitbouw van contractmanagement voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) binnen het sociaal domein. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van contractmanagement ondersteun je de inkoopadviseur(s), beleidsmakers én leveranciers bij de verdere professionalisering en implementatie van de reeds afgesloten overeenkomsten. Het leggen van contacten en onderhouden van relaties met klanten en leveranciers is een belangrijk onderdeel van de functie.

 

Functieomschrijving

Het bredere kader waarbinnen de contractmanager werkt is de doelstelling is om een transformatie te realiseren. De contractmanager kan een bijdrage leveren in de functie van intermediair tussen de zorgaanbieders en de gemeenten. De samenwerking met zorgaanbieders en gemeenten is goed en we zijn bezig om de transitie te maken van contractmanagement naar relatiemanagement.

Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor de naleving van de inhoud van de contracten met de zorgaanbieders. Je voert gesprekken, monitort op basis van aangeleverde productiegegevens en zoekt naar meerdere manieren om een goede indruk van de contractnaleving te krijgen. Je werkt intern vooral samen met de beleidsadviseurs en de inkoper.

 

Persoonlijk profiel

Als contractmanager beschik je over minimaal een HBO of WO werk- en denkniveau en relevante opleiding, aangetoond door minimaal een afgeronde HBO opleiding. Je hebt ruime ervaring in een coördinerende rol tussen verschillende partijen met soms tegengestelde belangen. Je hebt ervaring met het opbouwen en onderhouden van een netwerk. Je snapt cijfers en kunt hier zelf verbanden in zien. Aantoonbare ervaring binnen de gemeentelijke decentralisatie jeugdhulp is een pré.

Je hebt een proactieve houding, bent analytisch, toont initiatief en bent oplossingsgericht. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent klant- en resultaatgericht.

 

Competenties

Analyse- en oordeelsvorming

Omgevingsbewust

Organisatiesensitiviteit

Netwerker

Samenwerken

Overtuigingskracht

Plannen en organiseren

 

Eisen

Op cv aantoonbaar minimaal 0,5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met contractmanagement binnen het Sociaal Domein

Op cv aantoonbaar werkervaring met contractmanagement binnen de publieke sector.

Op cv meer dan 5 jaar aantoonbaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar als Contractmanager.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: 's-Hertogenbosch    Uiterste reactiedatum: 9 dec 2020    Expertise: Teamleider, Casemanager, Klantmanager, Inkomensconsulent, Overig (Sociaal Domein), Management, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Ridderkerk    Uiterste reactiedatum: 9 dec 2020    Expertise: Administratief medewerker, Overig
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 6 dec 2020    Expertise: Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Nieuwegein    Uiterste reactiedatum: 30 nov 2020    Expertise: Administratief medewerker, Overig

Onze partners