Contractbeheerder / Accounthouder WMO #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 31 januari 2018
Reageren tot 5 februari 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 12 februari 2018
Eind datum 1 juli 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior
Branche Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Profiel kandidaten
We zoeken voor deze werkzaamheden kandidaten die flexibel zijn en een uitdaging niet uit de weg gaan. Het vakgebied is nog volop in beweging en het takenpakket is nog niet volledig uitgekristalliseerd.

We zoeken toegankelijke medewerkers die graag met mensen samenwerken aan een klus die geklaard moet worden. Die meedenken over beter en slimmer werken. Ook verwachten we dat je een open houding hebt naar een taakveld dat sterk in ontwikkeling is. Je houdt ook van improviseren in een dynamische omgeving en bent creatief als het gaat om het vinden oplossingen bij onverwachte problemen. Wij zijn op zoek naar de volgende ervaring en competenties:

  • Je bent een ervaren contractbeheerder die het proces van contractbeheer goed kent en hierin waar mogelijk eerste ‘quick wins’ kunt realiseren op weg naar contractmanagement.
  • Je bent een ervaren accounthouder met kennis van de zorgmarkt en je bent goed in staat te werken op het snijvlak van beleid, inkoop en uitvoering;
  • Je bent een sparring partner voor de collega contractbeheerder, accounthouder en inkopers van de Jeugdhulp en WMO.
  • Je hebt ervaring met gemeenten en met inkoop van Jeugdhulp en WMO
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in het sociaal domein

We vragen van jou om ten eerste mee te helpen met het reguliere werk. Het accent ligt daarbij op het vervullen van een deel accounthouderschap en van hoogwaardig contractbeheer. Waar nodig en mogelijk breng je eerste procesverbeteringen aan.  Als accounthouder ben je de schakel tussen aanbieders, beleidsmedewerkers. Je adviseert op een zakelijke manier over de uitvoering van contracten, signaleert  en waar mogelijk, los je knelpunten en problemen zelfstandig op.

We verwachten ook dat je een eerste aanzet kunt geven om de functie van contractbeheerder mee door te ontwikkelen naar contractmanagement. Deze doorontwikkeling staat echter niet op zichzelf. Het staat in relatie tot de algehele doorontwikkeling van inkoop, contractbeheer en accountmanagement, waaraan je ook over mee denkt.

Eisen

  1. Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  2. Aantoonbare ervaring met contractbeheer bij een overheidsorganisatie
  3. Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als accounthouder
  4. Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar met administratieve processen rond Jeugdzorg en WMO
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 3 dec 2020    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), DIV medewerker, Overig
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners