Citrix specialist senior #KRTZ6719783 | KROOTZ Interim & ZZP

Citrix specialist senior #KRTZ6719783

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 31 maart 2021
Reageren tot 6 april 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Vast dienstverband, Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn voor onze kant op ziek naar een professional die verantwoordelijk is voor het beheer van een Citrix omgeving, op zoek naar een ervaren Citrix specialist. De werkzaamheden bestaan uit het beheren van deze omgeving welke wordt gebruikt voor het ontsluiten van beheerwerkplekken en bedrijfsapplicaties. Je bent in staat om de eventuele incidenten welke plaatsvinden op een adequate wijze af te handelen. Ook het opstellen en uitvoeren van (complexe) wijzigingen is onderdeel van de werkzaamheden. Je bent pro-actief en komt met verbetervoorstellen om de dienstverlening verder te ontwikkelen en verbeteren. Je werkt gestructureerd en bent resultaatgericht en zorgt er daarbij voor dat alle beheeractiviteiten op de juiste wijze worden geregistreerd.

 

Hier werken dagelijks 1400 enthousiaste en gedreven medewerkers dagelijks hard aan hoog beschikbare en innovatieve (Cloud en non Cloud) producten en diensten voor onze opdrachtgevers. We leggen ons toe op het ontwikkelen en beheren van systemen en applicaties, het beheren van datacenters en de dienstverlening voor ruim 14.000 werkplekken en 13.000 devices. Citrix producten nemen een steeds prominentere plaats in. Zo zijn er grootschalige implementaties van XenApp, XenDesktop, XenServer en NetScalers in gebruik. Naast het beheer lopen er projecten voor het vernieuwen van deze Citrix omgevingen. In deze context zijn wij op zoek naar een Citrix Specialist. Ervaring met werken in een DevOps omgeving is een pre.

Functie eisen zijn;

  • Citrix Certified Professional Virtualization CCP-V.
  • Citrix Certified Professional Networking CCP-N
  • Microsoft MCSA 2016 of MCSE 2016
  • HBO werk en denkniveau
  • Kennis en ervaring met Windows Server 2016/2019 & Windows 10
  • Kennis en ervaring met Citrix Virtual Apps & Desktops
  • Ruime ervaring met beheren van Windows en Citrix in Enterprise omgevingen (5 jaar)

 

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Gouda    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners