Chief Information Manager #KRTZ452602

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 14 juli 2021
Reageren tot 19 juli 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 20 september 2021
Eind datum 20 september 2022
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau Universitair | WO
Verlenging Ja

Opdracht omschrijving

De gezochte kandidaat treed op als klankboard en sparring partner voor de directeur van het Programma GrIT. De kandidaat is een gedreven en resultaatgericht manager. De kandidaat is eerder als CIO of in een gelijkwaardige rol verantwoordelijk en succesvol geweest voor een vergelijkbare transformatie als GrIT. Hij heeft eerder IT afdelingen omgevormd tot demandorganisaties en heeft ervaring met het aansturen van marktpartijen. De kandidaat beoordeelt de inhoudelijke adviezen en kwaliteit van de documenten van het consortium. De kandidaat treed op als programmamanger en zorgt voor een soepele dagelijkse realisatie door de teams. Hij zorgt daarbij voor de sucesvolle introductie van agile voortbrenging binnen het programma. De kandidaat zorgt dat de inhoudelijke programmadoelstellingen worden gewaarborgd en zorgt voor de benodigde bijsturing. De kandidaat is ambitieus en heeft als doel GrIT een voorbeeld te laten zijn voor de overheid.

Achtergrond opdracht
Met GrIT vervangt en vernieuwt Defensie de IT-infrastructuur. Dit bestaat onder meer uit datacenters, netwerken, werkplekken en voorzieningen voor beheer en beveiliging. GrIT realiseert zowel de generieke IT-infrastructuur in Nederland als militair-specifieke ontplooide IT-infrastructuur. Met GrIT werkt Defensie aan uniformiteit binnen het IT-domein en zet zij de randvoorwaardelijke stappen voor informatiegestuurd optreden (IGO).

Organisatorische context en cultuur
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen
Kandidaat heeft tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring als CIO
Kandidaat heeft tenminste 1 jaar aantoonbare werkervaring als Programma manager
Kandidaat heeft tenminste 2 jaar aantoonbare ervaring met het veranderen van een IT afdeling in een demand afdeling
Kandidaat is in het bezit van een Master bedrijfskunde
Kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding (Bachelor)

Wensen
Kandidaat heeft recente werkervaring als CIO, opgedaan in de laatste 10 jaar
Kandidaat heeft recente werkervaring (opgedaan in de laatste 7 jaar) als Interim Manager
Kandidaat heeft MSP (Managing Succesful Programs)
Kandidaat heeft Black Belt Lean Six Sigma
Kandidaat heeft Agile Project Manager

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 5 okt 2022    Expertise: Implementatie consultant, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (ICT Support), Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Implementatiemanager, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (ICT Support & Ondersteuning), Management (ICT - Beheer), Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2022    Expertise: Teamleider, Management (HRM), Overig (HRM)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2022    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Ethical hacker, Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners