Business Consultant IT #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 maart 2018
Reageren tot 6 april 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 18 april 2018
Eind datum 31 oktober 2018
Opleidingsniveau Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Overheid
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
Project is een nieuw project dat zich bezig houdt met de inrichting en uitvoering van het informatiebeheer. Onder informatie in dit kader verstaan we het geheel van ongestructureerd bestandverzamelingen binnen de huidige fileshare- en SharePointomgeving die direct verbonden zijn aan de bedrijfsvoering. Het project gaat zorgen dat het beheer ervan wordt geprofessionaliseerd. De AVG stelt steeds zwaardere eisen aan de beveiliging van gegevens
en brengt privacy¬vraagstukken met zich mee. Project treft in dit kader de nodige maatregelen en versterkt de grip op de besturing van de informatiebeveiliging en privacy. De Business Consultant vervult een centrale rol in het project bij het bedenken van innovatieve concepten en strategieën op het gebied van ongestructureerde data, governance, organisatie, processen en tooling. Kennisoverdracht aan interne medewerkers vindt voortdurend plaats.

Functie-eisen:
– Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring en het hebben van kennis met het managen van grote hoeveelheden ongestructureerde data verzamelingen in de afgelopen 3 jaar.
– Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring en het hebben van kennis met (de inrichting van) informatie governance in de afgelopen 5 jaar.
– Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring en affiniteit met trajecten voor het beheren van ongestructureerde dataverzamelingen (organisatie, processen en tooling) in de afgelopen 5 jaar.
– Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring en affiniteit in een bestuurlijke complexe ICTomgeving (hoeveelheid ongestructureerde data/omvang/complexiteit) in de afgelopen 5 jaar.
– Minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring en het hebben van kennis met en van de nieuwe Europese privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in het afgelopen jaar.
– WO in de richting Bestuurlijke Informatiekunde en/of Bedrijfskunde

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners