Bestuursadviseur (Accounthouder) | KROOTZ Interim & ZZP

Bestuursadviseur (Accounthouder) #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 1 november 2018
Reageren tot 13 november 6000
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 19 november 2018
Eind datum 15 februari 2019
Verlenging Onbekend

Opdracht omschrijving

Wij zijn voor onze opdrachtgever (afdeling Concernstaf) per direct op zoek naar een Bestuursadviseur in de rol van Accounthouder, ter overbrugging van een periode met veel mobiliteit in het zittende team.

Opdracht/omschrijving werkzaamheden: 
Bestuursadvies- en ondersteuning op trajecten als opdrachtcyclus, managementrapportages, relatie opdrachtgevers. Dit alles voor het opdrachtaccount. De bestuursadviseurs (zowel de accountbeheerders als de directiesecretarissen) zorgen samen voor de ondersteuning en advisering van het directieteam bij hun portefeuilles. Iedere bestuursadviseur is multi-inzetbaar op verschillende onderwerpen. Je zorgt voor een goede voorbereiding, je geeft advies, je coördineert en voert regie op organisatiebrede onderwerpen. Je bent de verbindende schakel met de organisatiestrategie, hebt de spin-in-het-webfunctie en zorgt voor een uitstekende informatieuitwisseling en afstemming.

Deze specifieke vacature bevat de rol van accountbeheerder (account- en relatiebeheer) voor het opdrachtenpakket dat de organisatie uitvoert, het account. In de rol van accountbeheerder ben je onder andere verantwoordelijk voor de regie op het proces van de opdrachtcyclus; namelijk regie op het offerteproces en opdrachtgeversoverleggen, redactie op offerte, coordinatie van rapportages en organisatie van accountteamoverleg. Je ondersteunt daarmee het relatiebeheer met de (coördinerend) beleidsmedewerkers op het departement en de doorontwikkeling van de opdrachtgeverrelatie. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de ambitie van de organisatie om ‘Partner in Resultaat’ voor opdrachtgevers te zijn. Je ondersteunt de beleidsinteractie op directieniveau en zorgt daarbij onder andere voor voorbereiding van de overleggen met de opdrachtgevers en de communicatie van de site over resultaten naar opdrachtgevers. Je houdt overzicht over het betreffende opdrachtenpakket en draagt zorg voor het signaleren en duiden van beleidsontwikkelingen. Dit doe je samen met je collega-accountbeheerder aan organisatie-zijde. Deze werkzaamheden verricht je in nauwe samenwerking met gedelegeerd portefeuillehouder(s) die namens de directie als opdrachtnemer optreedt en voor wie je tevens adviseur en sparringpartner bent. Je werkt hierbij goed samen met je collega-bestuursadviseurs, controllers en andere interne collega’s die bij het opdrachtenpakket  en van andere opdrachtgevers betrokken zijn, met name deelportefeuillehouders. Dit doe je zowel op proces als inhoud en je brengt zo verbindingen aan tussen opdrachtenpakketten en met andere (directie)onderwerpen.

Werkervaring:
Meer dan 10 jaar ervaring in soortgelijke functies. Meerdere jaren relevante ervaring in projecten en daarin succesvol. Enige ervaring met aansturen van een projectorganisatie / processen en van een projectteam en daarin aantoonbaar succesvol. Ervaring in minimaal 2 projectmanagementrollen. Ervaring in alle projectfases. Opleiding is op WO-niveau.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Lelystad    Uiterste reactiedatum: 21 sep 2021    Expertise: Secretaresse, Overig (Secretarieel)

Onze partners