Beleidsmedewerker Economische Zaken #KRTZ001020

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 november 2019
Reageren tot 30 november 2019
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Alkmaar
Start datum 1 november 2019
Eind datum 1 mei 2020
Aantal uur 32 uur, 36 uur, 38 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, Doctoraal
Ervaringsniveau Medior, Senior
ZZP Tarief €60 - €75, €75 - €90
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Omschrijving

Voor de gemeente zijn we op zoek naar een Beleidsmedewerker Economische Zaken.
Dit betreft een deta-vast constructie. We zijn op zoek naar kandidaten die bereid zijn zich voor langere tijd te binden aan de rol, met optie tot overname na 6 tot 12 maanden.

Dit ga je doen
Je bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van economische zaken voor diverse partijen, zoals burgers, ondernemers en regiopartners en je adviseert het college. Daarbij volg je de strategische- en beleidsmatige ontwikkelingen in de gemeente en daarbuiten op de voet. Jij vertaalt deze ontwikkelingen naar (schriftelijk) beleid. Daarnaast vertegenwoordig je de gemeente in verschillende interne en externe projecten.
Als beleidsmedewerker behoort tot je takenpakket onder andere het lokale en regionale toerisme (zoals het opzetten en schrijven van een nieuw toeristisch beleidsplan), de weekmarkt (schrijven van beleid, marktcommissie en verordeningen). Het opzetten van het (digitaal) ondernemersloket is één van de projecten waarbij je een actieve rol gaat vervullen.

Jouw talenten
Je bent van nature analytisch en hebt een strategische blik. Je bent communicatief zeer sterk, zowel op papier als aan tafel. Met jouw goede sociale vaardigheden kun je omgaan met een grote diversiteit aan contacten en weet je hierbij de juiste toon te raken. Je hebt overtuigingskracht en vindt het een uitdaging om visies om te zetten naar plannen en resultaten. Je bent niet bang om initiatief te nemen en beschikt over uitstekende digitale vaardigheden.

Om succesvol te zijn, beschik je daarnaast over:
 een afgeronde, relevante hbo-opleiding;
 relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan binnen een politieke/bestuurlijke organisatie (gemeente/overheid).

Deze opdracht heeft een uiterste reactiedatum om meegenomen te worden in de procedure. Deze datum is: zondag 03 november 2019

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners