Beleidsmedewerker Duurzaamheid | KROOTZ Interim & ZZP

Beleidsmedewerker Duurzaamheid #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 14 augustus 2018
Reageren tot 13 november 7600
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 september 2018
Eind datum 1 mei 2019
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior
Branche Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht

Duurzaamheid is hot. Ook binnen de overheid. De gemeente kent dan ook grote ambities. Zowel op het gebied van energie, klimaatadaptatie als circulaire economie en afvalpreventie. Waar mogelijk geven we zelf het goede voorbeeld. Maar we werken ook samen met onze inwoners, ondernemers, de lokale energiecoöperatie en onze buurgemeenten. De gemeente heeft met de partners gemeenten, woningcorporaties, energiecorporaties en netwerkbeheerders het actieprogramma ondertekend. Dat betekent dat er werk aan de winkel is. Zowel bij het ontwikkelen van concrete initiatieven, als het begeleiden van initiatieven van derden en het opstellen van beleidskaders. Daarom zijn we op zoek naar een Beleidsmedewerker Duurzaamheid voor 24 uur per week. De gemeente is op zoek naar een persoon met sterke affiniteit voor de relatie tussen beleid en uitvoering, coördinatie en communicatie. Het is daarom van belang dat je beschikt over organiserend vermogen, mensen kan verbinden en alles in het werk stelt om de gestelde doelen te bereiken.

Als beleidsmedewerker speel je een grote rol in de ontwikkeling en uitvoering van de Duurzaamheidsagenda. Dit bevat de kaders en accenten van ons duurzaamheidsbeleid voor een periode van 4 jaar. Je taak zal onder andere bestaan uit het uitvoeren en voortdurend helpen actualiseren van het Beleidsplan duurzaamheid en het beoordelen van voorstellen van externe partners in relatie tot de programmadoelstellingen. Ook zal je deelactiviteiten (laten) uitvoeren. Je monitort en communiceert over het programma richting het bestuur. Natuurlijk wil men ook resultaat boeken. Samen met interne en externe partners doe je er dan ook alles aan om de gewenste resultaten te bereiken. Tot slot is het ook de bedoeling dat je via lobby en communicatie het duurzaamheidsprogramma uitdraagt, zowel binnen als buiten de organisatie, met als doel een grotere impact te realiseren.

Eisen

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als beleidsmedewerker bij een gemeente;

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met projectmanagement;

Aantoonbare werkervaring met een samenwerkingsverband tussen overheid, bedrijfsleven, inwoners en maatschappelijke organisaties;

Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding in de richting van het vakgebied;

Aantoonbare werkervaring met de thema’s duurzaamheid en milieu 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Coach, Management (Training / Educatie / Coaching), Overig (Training / Educatie / Coaching), Consultant
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 21 jan 2022    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Zeist    Uiterste reactiedatum: 26 jan 2022    Expertise: Data analist, Data consultant
Locatie: Haarlem    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Inkoper, Overig (Inkoop & Procurement)

Onze partners