Beheerder openbare ruimte

Beheerder openbare ruimte

 • Publicatie datum:12 januari 2018
 • Aantal keer bekeken 1244
0 Reacties
 • Opleidingsniveau MBO, HBO
  Ervaringsniveau Medior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 01 February 2018
  Eind datum 01 August 2018
  Branche ervaring Gemeente
Zoetermeer, Netherlands
Opdracht omschrijving

Opdracht
De afdeling Stadsbeheer is op zoek naar iemand die beschikt over ervaring met het beheren van de openbare ruimten. Je houdt je bezig met contractmanagement. Houdt toezicht op de veiligheid en kwaliteit van de openbare ruimte bij de uitvoering van wettelijke beheertaken, houdt  de voortgang van de uitvoering van het werk door contractpartners bij, beoordeelt rapportages en uitvoeringsplannen van deze contractpartners in het kader van integrale onderhoudscontracten (UAV-gc). Adviseert de directie (de contractmanager) omtrent uitvoeringsafwijkingen, binnen het gestelde financiële kaders. Beslist over meer/minderwerk en verstrekken van hiermee samenhangende opdrachten. Verzamelt en bewerkt gegevens en informatie t.b.v. budgetbeheer, nacalculatie en areaalbeheer. Handelt verzoeken, klachten en meldingen van burgers. Levert verder een bijdrage aan projecten, programma’s van eisen, offerte uitvragen en beoordeelt en toetst o.a. bestekken.  Eerste aanspreekpunt voor externe partijen.

Van groot belang is niet allen de vraag wat de beheerder doet (zie werkzaamheden), maar bovenal hoe hij/ zij dat doet.  Kennis van de inhoud blijft een wezenlijk element. Daarnaast is het essentieel weten om te gaan met de uiteenlopende stakeholders (bestuurders, collega’s, inwoners, ondernemers en instellingen). Dit vraagt naast kennis van de inhoud ook sociale vaardigheid.

Eisen

 1. Minimaal afgeronde MBO (niveau 4) /HBO opleiding 
 2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring bij de semi overheid met integrale UAV-gc onderhoudscontracten beheer openbare ruimte in afgelopen 3 jaar