Beheerder openbare ruimte | KROOTZ Interim & ZZP

Beheerder openbare ruimte #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 12 januari 2018
Reageren tot 12 november 9200
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 februari 2018
Eind datum 1 augustus 2018
Opleidingsniveau MBO, HBO
Ervaringsniveau Medior
Branche Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
De afdeling Stadsbeheer is op zoek naar iemand die beschikt over ervaring met het beheren van de openbare ruimten. Je houdt je bezig met contractmanagement. Houdt toezicht op de veiligheid en kwaliteit van de openbare ruimte bij de uitvoering van wettelijke beheertaken, houdt  de voortgang van de uitvoering van het werk door contractpartners bij, beoordeelt rapportages en uitvoeringsplannen van deze contractpartners in het kader van integrale onderhoudscontracten (UAV-gc). Adviseert de directie (de contractmanager) omtrent uitvoeringsafwijkingen, binnen het gestelde financiële kaders. Beslist over meer/minderwerk en verstrekken van hiermee samenhangende opdrachten. Verzamelt en bewerkt gegevens en informatie t.b.v. budgetbeheer, nacalculatie en areaalbeheer. Handelt verzoeken, klachten en meldingen van burgers. Levert verder een bijdrage aan projecten, programma’s van eisen, offerte uitvragen en beoordeelt en toetst o.a. bestekken.  Eerste aanspreekpunt voor externe partijen.

Van groot belang is niet allen de vraag wat de beheerder doet (zie werkzaamheden), maar bovenal hoe hij/ zij dat doet.  Kennis van de inhoud blijft een wezenlijk element. Daarnaast is het essentieel weten om te gaan met de uiteenlopende stakeholders (bestuurders, collega’s, inwoners, ondernemers en instellingen). Dit vraagt naast kennis van de inhoud ook sociale vaardigheid.

Eisen

  1. Minimaal afgeronde MBO (niveau 4) /HBO opleiding 
  2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring bij de semi overheid met integrale UAV-gc onderhoudscontracten beheer openbare ruimte in afgelopen 3 jaar
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Coach, Management (Training / Educatie / Coaching), Overig (Training / Educatie / Coaching), Consultant
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 21 jan 2022    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Zeist    Uiterste reactiedatum: 26 jan 2022    Expertise: Data analist, Data consultant
Locatie: Haarlem    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Inkoper, Overig (Inkoop & Procurement)

Onze partners