Bedrijfsjurist #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 april 2018
Reageren tot 13 november 1200
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 mei 2018
Eind datum 31 juli 2018
Opleidingsniveau Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Overheid, Logistiek
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Functieomschrijving

Als bedrijfsjurist werk je zelfstandig en heb je een heel gevarieerd takenpakket. Je werkzaamheden lopen uiteen van het adviseren over allerlei complexe maar soms ook eenvoudiger juridische vraagstukken waar het management en collega’s uit de business in de dagelijkse praktijk tegen aan lopen.

Zo vervul je als (interim) bedrijfsjurist een belangrijke rol bij inkoop- en aanbestedingstrajecten en bij de totstandkoming van uiteenlopende, meer of minder grote (samenwerkings)overeenkomsten die tot stand komen op initiatief van onder meer de afdelingen service & veiligheid, marketing en vastgoedbeheer. Verder vertegenwoordig je de organisatie in voorkomende gevallen in (gerechtelijke) procedures en zorg je in die situatie – samen met de betrokken advocaat en interne collega’s – voor de voorbereiding en begeleiding van de hele rechtsgang. Dit betekent dat je als bedrijfsjurist nauw samenwerkt met en als sparring partner fungeert voor veel verschillende afdelingen en collega’s.

In verband met een tijdelijke behoefte aan extra capaciteit zijn wij op zoek naar een interim jurist die zich bezig zal gaan houden met advieswerkzaamheden op het gebied van het aanbestedings- en verbintenissen en contractenrecht maar die ook bereid is vraagstukken op alle andere voorkomende rechtsgebieden, bijvoorbeeld op het gebied van het goederen-, het huur-, het vervoer- en het aansprakelijkheidsrecht, op te pakken.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde studie Nederlands recht en beschikt over minimaal zes jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare (bedrijfs)juridische functie. Je beschikt verder in elk geval over kennis van het aanbestedingsrecht en het algemeen verbintenissen- en contractenrecht. Kennis van een of meer van de hierboven genoemde rechtsgebieden is een pre.

Je hebt een “hands-on” mentaliteit en een sterk analytisch vermogen. Je bent in staat juridische (complexe) vraagstukken om te zetten in heldere, eenduidige adviezen waar betrokken collega’s in de praktijk (direct) mee aan de slag kunnen. Je schakelt snel en gemakkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Meer in het algemeen heb je een goed gevoel voor bestuurlijke en organisatorische verhoudingen. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)

Onze partners