Allround Floormanager Datacenter Facilities #KRTZ3186529

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 14 juni 2023
Reageren tot 23 juni 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 juli 2024
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO, HBO
Salaris €4.500 - 5.000 Marktconform per maand
Branche Overheid, ICT

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Allround Floormanager Datacenter Facilities

 

Locatie: omgeving Utrecht
Startdatum: zsm
Einddatum: 1 augustus 2023
Optie op verlenging: ja, mogelijk max 2 jaar
Uren per week: 36 uur, minder is bespreekbaar
ZZP mogelijk: Nee

 

Uiterste reactiedatum: 23 juni 2023 om 9:00 uur

 

Vanuit de vestiging Utrecht wordt het dagelijks beheer en onderhoud van de betreffende de datacenters gecoördineerd. Ten behoeve van het beheer en onderhoud van de betreffende datacenters zijn we op zoek naar een beheerder computerruimte die zorgdraagt voor de beschikbaarheid datacenters (stroomvoorzieningen, koeling en fysieke beveiliging) als ook voor de ICT componenten (Servers-, storage- en netwerk- apparatuur)

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd gedurende openingstijden van 07:00 tot 23:00. tevens wordt er verwacht dat je je piketdiensten draait. Deze piketdiensten lopen van maandag tot en met zondag en vinden plaats op diverse datacenter locaties in Nederland. In het geval van calamiteiten dien  op maximaal 70 minuten reistijd (woon-werk) van het kantoor in Utrecht te wonen.

Je zorgt voor de beschikbaarheid van de datacenters, inclusief alle aanwezige ICT componenten.

Je bent verantwoordelijk voor het pro-actief beheer en begeleiding (leveranciers/ (Interne) klanten) van de datacenters inclusief alle aanwezige ICT componenten. De kandidaat valt direct onder de lead engineer (teamlead) en wordt uiteraard ingewerkt door collega's op verschillende datacenter locaties.

  Werk-denkniveau en opleidingen: 

  Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, bij voorkeur in de richting van installatie- en/of elektrotechniek.

  • Bereid om regelmatig (spoed)piketdiensten te draaien. Geef een toelichting onder de eis, waar de bereidheid uit blijkt. Bij het niet duidelijk benoemen zal de aanbieding terzijde worden gelegd.

  • In verband met de (spoed)piketdiensten, is de reistijd (woon-/werkverkeer) met het openbaar vervoer of de auto, maximaal 70 minuten naar Utrecht.

  • Werkervaring als Floormanager Datacenter of vergelijkbaar.
  • Werkervaring met het verrichten van operationele handelingen aan elektrotechnische installaties (denk hierbij aan verdeelinrichtingen, regelkasten en begrijpend lezen van installatietekeningen), en noodstroomvoorzieningen (zoals het testen van NSA’s en UPS-en), -binnen een datacenter.
  • Werkervaring met het verrichten van operationele handelingen aan brandmeldinstallaties (zoals het verrichten van OP taken), en aan IT hardwarecomponenten (zoals het in en uitbouwen van hardware, vervangen van hardware componenten en patching), -binnen een datacenter.
  • Werkervaring met koeltechnieken (zoals storingsanalyses aan koelmachines en transportpompen).
  • Werkervaring met het maken, beheren en up-to-date houden van indelingsschema’s en vloerplannen t.b.v. datacenters.

   

  Gezien de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
  Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

  Onze partners