Agile Scrummaster #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 19 april 2018
Reageren tot 20 april 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 mei 2018
Eind datum 1 augustus 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior
Branche Industrie
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

ABOUT THE JOB
De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in multidisciplinaire en zelfsturende Agile/Scrum teams. Onze teams zijn naast de ontwikkeling van software producten integraal verantwoordelijk voor een veelheid aan aspecten zoals requirements analyse, ontwerp, architectuur, testen, validatie en regelmatige product demonstraties. 
Als ScrumMaster faciliteer je je Scrum team volgens de Agile principes en het Scrum proces. Je acteert als een mentor/coach en je stelt het team in staat het maximale uit zichzelf te halen. Daarnaast werk je met je Scrum team nauw samen met de Product Owner die de Product Backlog beheert en de prioriteiten bepaalt. Je hebt het vermogen om in een team te werken als facilitator, proactief en met de nodige flexibiliteit om te reageren op veranderende omstandigheden.

ABOUT YOU
Heb je een passie voor techniek en lijkt het je leuk te werken aan hightech Command & Control systemen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je typeert jezelf als gedreven, resultaatgericht en initiatiefrijk. Je bent sterk gericht op het bereiken van resultaten op basis van effectieve samenwerking. 
Als Agile ScrumMaster heb je ervaring met:
–    het sturen, faciliteren, motiveren en coachen van Agile/Scrum team(s);
–    de Agile principes en deze weet je ook uit te dragen naar anderen, je kent de toegevoegde waarde van iteratieve development en delivery;
–    het initiëren van veranderingen en het begeleiden van proces verbeteringen;
–    creëren van een goede werkrelatie tussen diverse stakeholders als Scrum Team, Product Owner of Project/Product Manager;
–    je bent sterk in je communicatie en in het geven en ontvangen van feedback;

Een ScrumMaster is tevens onderdeel van het Scrum team en werkt mee aan het ontwerpen, ontwikkelen en testen van complexe software oplossingen. Een achtergrond in Software Engineering is daarom benodigd. 

Kennis en ervaring met de volgende tools of technieken zijn een pré: Linux, Java, Swing, unit testing, test automation, Jenkins, Nexus, Maven/Gradle en continuous integration.
Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functievervulling. Duits is een pré.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners