Adviseur Mobiliteit met expertise Externe Inhuur #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 juni 2018
Reageren tot 28 juni 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 9 juli 2018
Eind datum 9 januari 2019
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior
Branche Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Metruim 11.000 medewerkers op jaarbasis is de gemeente één van de grotewerkgevers van Nederland. Dit vraagt om een geoliede organisatie die demobiliteit en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers van de gemeente ingoede banen leidt. De circa 30 professionals vanhet team Mobiliteit hebben hiervoor een mooi fundament gelegd, door op huneigen wijze hun ideeën te delen over hoe zij hun organisatie zien. Nu is hettijd om verder te bouwen aan die nieuwe organisatie. Werken in Rotterdam isleuk, werken aan Rotterdam is nog leuker. Jij doet dit vanuit de centrale vraag‘hoe krijgen we de juiste mensen op de juiste plaats?’ Het antwoord vind jedoor het inzetten van je expertise en lef!

De functie

Vanbegin tot eind ben jij betrokken bij de inhuurvraagstukken. Je bent de schakel tussen diverse detacheringsbureaus(leveranciers) en verschillende afdelingen binnen het concern. Eendynamische functie die snelheid vraagt in de uitvoering. Jouw taken en verantwoordelijkhedenbestaan onder andere uit:

·        ·        ·        Samen met 30 professionals máák jij de afdeling Mobiliteit. Onder die vleugelfloreert het kleinere team Servicepunt Externe Inhuur, waar jij samen metandere collega’s werkt aan de verdere professionalisering van onzelijnorganisatie. Jouw toekomstige collega’s vormen met elkaar een divers teamdat met veel plezier voor gezamenlijk resultaat gaat. Ze zijn betrokken enstaan altijd voor hun collega’s klaar.

Kunnen we op jou rekenen?

Rotterdamis jouw stad. Met hart en ziel zet je je daarvoor in. Je staat open voorveranderingen en voor nieuwe vormen van recruitment. Dat niet alleen. Je komtzelf ook met nieuwe ideeën, omdat je de markt kent, trends continu in de gatenhoudt en vooruit denkt. Jij bent klaar voor de toekomst. Bij vooruit denkenhoort ook proactief werven. Jij bouwt zo’n goede band op met de vacaturehoudersdat je van tevoren weet wanneer er een vacature vrijkomt. Zo kun jij alvastjouw handen uit de mouwen steken. Je straalt vertrouwen uit, hebt een goedluisterend oor en je weet de juiste vragen te stellen. Je bent een stevigegesprekspartner, dé businesspartner voor de vacaturehouder die overwicht heeft,kritisch is en goede adviezen geeft. Van deadlines ben jij niet onder de indruken jouw tweede naam is Pietje Precies.

Naarjouw flexibele werkplek breng je ook:

·        ·        ·        kennis van Negometrix (inkoopsysteem) en Oracle

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)

Onze partners