2 Medewerkers Centrale Ondersteuning Financieren

This job has been Expired

2 Medewerkers Centrale Ondersteuning Financieren

 • Publicatie datum:22 oktober 2017
 • Aantal keer bekeken 308
0 Reacties
 • Opleidingsniveau MBO, HBO
  Ervaringsniveau Junior, Medior, Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 01 November 2017
  Eind datum 31 January 2018
  Branche ervaring Financiele dienstverlening
Utrecht, Nederland
Opdracht omschrijving

Afdeling COF (Centrale Ondersteuning Financieren) & Eindhovenis per begin november op zoek naar 2 Medewerkers Centrale OndersteuningFinancieren. Het betreft een tijdelijke functie i.v.m behoefte aan extracapaciteit met optie tot verlenging. Standplaats: Eindhoven.

Werkzaamheden:
Het COF (Centrale Ondersteuning Financieren) Eindhoven zoekt voor Team E eenadministratief talent die de adviseurs van de lokale banken ondersteunt metFinancieel Advies, Private Banking en Dagelijkse Bankzaken. Je bent verantwoordelijkvoor o.a. lijstwerk, indexeren, e-mail en uitvoeren van diverse administratievetaken. Daarnaast weet je van aanpakken en neemt initiatief in het continuverbeteren van processen. Dit allemaal met als doel om een bijdrage te leverenaan de 9+ ervaring van onze klanten.
De collega’s van lokale banken waarderen je kennis, accuraatheid, alertheid ensnelheid. Je geeft gerichte feedback en samen met de collega van de lokalebanken zorg je voor de optimale klantbediening.

Onze afdeling
Het COF voert voor klanten en lokale banken de administratieve taken uit voorde ketens Klant, Betalen & Ontvangen, GNP, ARP, GOS en GOB. Door hetbundelen van expertise vergroten wij de commerciële slagkracht, kwaliteit enefficiency van de bank zodat de lokale bank zich volledig kan richten op hetoptimaal adviseren en bedienen van klanten.

Landelijk zijn er 8 COF locaties. Vanuit de locaties Heerenveen, Zutphen,Houten, Purmerend, Den Haag, Bergen op Zoom, Eindhoven en Herten wordt de organisatie ondersteund. Het centraal inrichten van de administratieveondersteuning heeft tot voordeel dat een constante hoge kwaliteit en een hogesnelheid geleverd wordt.

Vereisten:
– minimaal afgeronde MBO 4 opleiding met relevante ervaring als CommercieelOndersteuner Particulieren en Assistent Financieel Advies binnen bank
– ook staat het COF open voor kandidaten met een afgeronde HBO opleiding(relevante opleiding voor bancaire sector) die zich nieuwe dingen snel eigenkan maken en evt al een bancaire stage heeft gelopen
– kennis van Siebel is een absolute Pré
– minimaal 32 uur per week beschikbaar