Opdrachtgevers | GRATIS opdrachten plaatsen | KROOTZ Interim & ZZP

Opdrachtgevers

KROOTZ interim & zzp is voor opdrachtgevers en recruiters die tijdelijke opdrachten bij de interim doelgroep onder de aandacht willen brengen. Wij hebben een groot netwerk aan actieve zzp’ers die je zonder tussenkomst direct inhuurt.

GRATIS opdrachten plaatsen

Opdrachten plaatsen voor opdrachtgevers en recruiters is geheel GRATIS. Met een gratis account is het mogelijk om onbeperkt opdrachten te plaatsen. Iedere opdrachtgever en recruiter kan opdrachten publiceren op MBO, HBO en WO niveau. 

We faciliteren alle verschillende typen opdrachtgevers; 

  • DIRECTE OPDRACHTGEVERS; multinationals, MKB, (semi)-overheden, gemeenten en startups, NGO’s
  • BEMIDDELAARS: Recruitment bureaus en detacheerders.

Op het platform matchen we zzp’ers en detacheringskandidaten op gepubliceerde opdrachten. 

De kracht van KROOTZ

KROOTZ levert kwalitatief goede matches, daarom werken we bij KROOTZ interim & zzp op basis van gerealiseerde resultaten. 

Iedereen kan gebruik maken van KROOTZ

KROOTZ interim & zzp is er voor iedereen binnen de interim wereld. Opdrachten plaatsen en opdrachten uitvoeren. Opdrachtgevers, zzp’ers en detacheringskandidaten.

Iedere opdrachtgever is welkom voor het aanmelden van een interim opdracht. Heb je een opdracht, meldt deze bij ons aan. Wij zetten ons netwerk volledig in voor iedere opdracht.

ZZP-ers bij KROOTZ zijn actief in

Management & Consulting

Projectmanagement

ICT Changemanagement

Administratief

Communicatie & PR

ICT Development

Marketing

HRM

ICT Beheer

ICT Security

Financieel

Operations

In 4 stappen naar nieuwe kandidaten

1: Maak een GRATIS account aan via “Aanmelden”

Met enkele belangrijkste gegevens kun je een account registreren. Ga hiervoor naar de “Aanmelden”-button rechtsboven in het scherm. Kies bij aanmelden het juiste account type: opdrachtgever of recruiter. Directe inhuur is opdrachtgever. Bureau’s is recruiter.

2: Plaats GRATIS een inhuur opdracht

Een opdracht plaatsen is erg eenvoudig. Ga hiervoor naar de “Opdracht plaatsen”-button. Hier zal een invulformulier verschijnen om in enkele stappen je inhuuropdracht aan te melden.

3: Wij publiceren je opdracht

Deze opdracht wordt gepubliceerd op het platform en gedeeld in onze social media kanalen.

4: Extra publicatie mogelijkheden

KROOTZ zal uw opdracht publiceren op het platform. Naast de opdrachten pagina heeft KROOTZ ook een berichten FEED. Het is mogelijk om je opdracht extra aandacht te geven in de feed.

5: Reactie komen rechtstreeks in je mailbox

Reacties met cv en profiel komen in je mailbox. Je kan rechtstreeks contact opnemen met de kandidaat zonder tussenkomst van KROOTZ.

Social media recruitment

Wij hebben verschillende social media accounts per specialisme. Opdrachten worden hier specifiek gedeeld met de juiste doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer op onze website en de reacties op opdrachten van goede kwaliteit zijn.

75%

LinkedIn

42%

Facebook

3%

Instagram

2%

Twitter


Kwalitatieve matches

KROOTZ interim & zzp is voor opdrachtgevers en recruiters die tijdelijke opdrachten bij de interim doelgroep onder de aandacht willen brengen. Wij hebben een groot netwerk aan actieve zzp’ers die je zonder tussenkomst direct inhuurt.

Omdat onze matchingtool is gebaseerd op specialisme en actualiteit krijgen de zzp’ers alleen de juiste opdrachten in hun mailbox. Geen onnodige extra mails meer dus. Na iedere opdracht heeft een zzp’er weer nieuwe ervaring opgebouwd binnen een specialisme, dit koppelen we terug in het account en hierdoor gaat de kwaliteit van de match omhoog.

36%

Direct

42%

Organisch

25%

Social media

7%

Overig

Creëer jouw eigen ZZP pool

Selecteer je meest interessante profielen

Wij zetten ze in een rij voor jou

Altijd actuele gegevens

Vind jouw zzp-er in onze ZZP database

KROOTZ biedt een grote profielen database. De profielen geven een overzicht van specialisme, beschikbaarheid, tarief, locatie, werkervaring, opleiding en certificaten. Het is makkelijk om door de profielen te zoeken met het handige zoekfilter. Heb je jouw zzp’er gevonden, kun je deze direct en rechtstreeks een bericht sturen via een reactieformulier in het profiel. Voeg zoveel zzp’ers als je wilt toe aan je eigen zzp pool met een enkele klik.

Registratie blok

42.100+

Linkedin

ZZP, Freelance & Interim – 25.500 volgers

Dutch MarCom Executives – 10.000 volgers

Dutch Traffic Managers – 2.000 volgers

Dutch MarCom professionals – 2.600 volgers

KROOTZ bedrijfs pagina 1.800 volgers

KROOTZ jobs pagina – 200 volgers

7.400+

Instagram

KROOTZ interim & zzp – 3.500 volgers

KROOTZ jobs – 1.400 volgers

Freelance vacatures – 2.500 volgers

4.000+

Twitter

KROOTZ_zzp – 4.000 volgers

Opdracht plaatsing service

Stuur ons je opdracht door en wij zullen deze voor jou plaatsen. Dit kan via dit formulier. Upload een bestand (doc, pdf) of voer de link naar de opdracht in.
 
Wij zullen je opdracht publicatie geheel verzorgen, inclusief een opmaak voor optimaal resultaat.

Automatisch opdrachten doorplaatsen vanuit jouw website

Automatisch opdrachten publiceren vanuit ieder ATS of vacature pagina op de bedrijfswebsite kan ook. Wij kunnen al je opdrachten automatisch laten publiceren op ons platform. Er zijn veel verschillende technische tools in omloop. Een koppeling maken is altijd mogelijk. Ook als het maatwerk is. Neem hiervoor contact op. We helpen je graag.


Onze partners