Persoonlijke competentie check | KROOTZ Interim & ZZP

Persoonlijke competentie check

Maximaliseer je slagingskans met de persoonlijke competentie check

We zien in de huidige tijd een groot aantal zzp’ers die online opdrachten zoeken. Opdrachtgevers met een beschikbare opdracht krijgen hierdoor veel cv’s onder ogen. Zij hebben het tegenwoordig voor het kiezen. Hierdoor is het belangrijk om op te vallen. Je cv is een belangrijk onderdeel, echter niet of amper voldoende en onderscheidend genoeg. Daarom introduceren wij de persoonlijke competentie check, om dit onderscheidt te bieden. 

Een goed cv laat duidelijk je opleidingen, kennis en ervaring zien, je zogenaamde hard skills. Dit zegt niet direct iets over je soft skills, of te wel, je competenties. Welke soft skills bezit je om tot jouw resultaten te komen? Deze zijn juist voor zzp’ers belangrijk omdat je binnen een korte tijd in de flow moet zitten. Tegenwoordig verwachten opdrachtgevers dat je plug-and-play bent en dat je snel tot resultaten komt. Als KROOTZ member kan je nu exclusief een onafhankelijk en wetenschappelijk onderbouwd assessment maken die jouw vaardigheden en soft skills inzichtelijk maken en bevestigen.

Tot vandaag zijn er weinig tot geen assessments beschikbaar

Wij hebben de afgelopen tijd veel onderzoek gedaan en geconstateerd dat er voor de zzp’er weinig tot geen assessments beschikbaar zijn. Terwijl een assessment juist objectief aantoont dat jij de juiste competenties beheerst waar de opdrachtgever naar verlangt. 

Daar brengt KROOTZ verandering in. Wij hebben een samenwerking opgezet met HRorganizer. Zij zijn hoog aangeschreven en worden door meerdere gerenommeerde bedrijven in Nederland ingezet zoals bijvoorbeeld bol.com en FrieslandCampina.

De persoonlijke competentie check biedt jouw de volgende voordelen:

  • Je krijgt inzicht in jouw sterke competenties.
  • Je competenties worden gevalideerd die horen bij jouw specialisme.
  • Je soft skills bevestigen en hiermee zekerheid bieden aan de opdrachtgever.
  • Je een onderbouwing geven voor de hoogte van jouw uurtarief.
  • Je krijgt inzicht in de competenties die meer aandacht nodig hebben en als input kunnen fungeren voor je ontwikkeling om jou nog beter te maken.

Onderscheid je van de rest en toon je competenties aan

Voor ieder specialisme hebben wij een eigen assessment profiel ontwikkeld. Nu kun je via de persoonlijke competentie check een online assessment maken specifiek afgestemd op jouw specialisme en opleidingsniveau. Wij geven je inzicht in jouw persoonlijke Competentie DNA, die je ontvangt in een competentierapport. 

Dit kun je toevoegen aan je reactie op opdrachten om juist het onderscheid te maken. Of voor jezelf om inzicht te krijgen in jouw soft skills. 

Ter introductie bieden wij onze online persoonlijke competentie check aan voor €59 i.p.v. € 79 (ex. BTW)

Vraag direct jouw persoonlijke competentie check aan

Vul onderstaand formulier in om jouw persoonlijke competentie check aan te vragen. Ieder 10de persoonlijke competentie check geven we gratis weg!

Heb je al een account? Log dan eerst in via de pagina inloggen.

Na het invullen van het formulier wordt je naar de betaalpagina gestuurd waar je het bedrag kan voldoen middels iDeal of Paypal. Binnen 24 uur krijg je een link naar jouw persoonlijke persoonlijke online competentie check toegestuurd.

Indien je meerdere online competentie checks wil afnemen of een andere vraag hebt kan je contact met opnemen.

Wat zeggen opdrachtgevers:

“De persoonlijke competentie check is een hele goede aanvulling op het C.V.”

“Door de persoonlijke competentie check krijgen we inzichtelijk of iemand in ons team past”

“De persoonlijke competentie check heeft ons over de streep getrokken bij onze beslissing”


Onze partners